Välitöödest lahingupaikadel

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

kas pilte ei teind siis keegi?
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Mõned tegin, kuid raskused üles riputamisega.
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

minu kõige omapärasem leid oli supikulp.
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

plekkpea kirjutas:Mõned tegin, kuid raskused üles riputamisega.
pane siia: http://www.imageshack.us/
plekkpea
Liige
Kontakt:

juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

desert eagle kirjutas:minu kõige omapärasem leid oli supikulp.
Kui nüüd seal päevade kaupa ringi kolada,tulemused võivad olla paljulubavad ,seal on võimalusi leidudaks.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Vaevalt, et seal saab päevade kaupa ringi kolada,sest keegi usin koera omanik lennutas meilegi võmmid kaela.Iseenesest ,jui materjali leiab rohkem mäega piirnevast põllust kui mägedest iseenesest.Mäed ikka suht tühjaks kaevatud.
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

Tänases "Meie Maa´s " kuri artikkel hauakaevajatest Saaremaal. Samas ei panusta saksad eriti oma liigikaaslaste mälestuse kaitsmisele siinkandis.
18.10 tuleb mingi emissaar pärismaalastele rääkima kuidas leitud laipadega ümber käia. Samas on minu teada kohe kohe Riigikokku jõudmas ümbermatmisi puudutav seadus. Sellest ei pea saksad mitte muhvigi. Ainuke mees keda nad teadsid Eestis on Dreving. Nii, et vea ennast 18. 10 Saaremaale ja anna aru, miks Saaremaal hauarüüstamine levib. Samas jääb arusaamatuks, miks ei kutsutud nõupidamisele Salme valla esindajat, kus põhiline hauarüüstamine toimub?
Ma olen igati hauarüüstajate vastu, aga see aaria rass hakkab mulle juba pinda käima. Peaks vist jälle teisi natuke nahutama nagu Ümera jõel ja Riia all? Või kuidas? Vast oleks see ahistamine?
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Kutsud mind Saaremaale voi! Arvad nuud, et mina pean tegema ara Saare politsei ja sinusuguste muinsuskaitsjate too Saaremaal! Kui hauaruustajaid naete,kui ei nae olete pimedad, lasete pehmelt oeldes puksi,Olgem ausad on ju nii! Ja ara endale nii vaga kulalisi kutsu,moni akki tuleb ka,mitte ei vea ennast kohale.Mida siis sakslased tegema peavad,igasse metsa tunnimehe palkama voi.
vdreving
Liige

Ja veel^ Luba kusida,mis ekspeditsioone muidu ise metsa teed ja mis lubadega.Olgu oeldud,et austasin Sinu susteemi seal Saaremaal,kuid nuud tundub,et oled vaid uks tavaline kula tolgus,kes halab seeparast,et sakslased Sulle pappi ei kohi.Luba kusida mille eest. Mina tean usna hasti,mis teil seal toimub olgugi et olen kaugel.Sina muidugi tead vaid ajalehe vahendusel,mis Sul oues toimub.On Teil seal koik sellised voi.
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Äkki räägid meile ka siis, mis siin Saaremaal toimub.
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

Olen tähele pand et Ville on suht terava keelega.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Ei noh, tore muidugi lugeda taas kui kaks oma ala asjatundjat teineteisele siin teravusi ütlevad, kuid minule kui kõrvalseisjale ja teema spetsiifikat mitte valdavale inimesele jääb jälle kahjuks mulje "2 eestlast, 3 arvamust."

Et ehk valgustaksite veidi rohkem teemat või jätaks kaklemised privasse? Lihtsalt selline ettepanek.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Tunnen Villet juba tükk aega ja võin tõdeda et on kui vaoshoitud ja rahuliku loomuga mees. Kui aga teravaks ütlemiseks läks (nii iseloomulik eestlastele), siis oli ka põhjust! Järelikult kuskil "keegi pakkus migagi üle". Siin tuleb lihtsalt aeg maha võtta ja pinged maandada. Eelarvamused tuleb kõrvale jätta! Siis vast jõuab ka konsensuseni.
Anton - horridoo!
vdreving
Liige

Asi siis minu vaatenurgast järgmine: Kohalikud küla muinsuskaitsjad,kalameeste seltsi liikmed ja muidu lärmajad ei tohiks vähemalt mind tulla selles süüdistama,et keegi nende õues kaevab.Tekib kusagil mingi suvaline klubi ja kohe võetakse endale õigus tegeleda sõjahaudadega,omamata selleks mingeid volitusi. Kui mõned aastad tagasi Tehumardil väljakaevamisi tegime sai probleemidest" Oma Maas" kirjutatud,miks siis kohalikud muinsuskaitsjad midagi ette ei võetud.Vastupidi: Sõitis mööda mingi rohelise autoga kloun,tutvustas ennast Tõnuna ja nõudis kohe dokumente.Kui küsisin kellega tegemist,sain vastuse,nii kumme minutit pika,kus härra luges mulle oma kuulumist kohalikesse seltsingutesse. See muidugi polnud minu jaoks mingi argument ja sai härra pikalt saadetud.Peale seda tuli politsei,keskkonnaamet ja ajakirjandus. Kaevamas käivad aga just igasugused klubid ja grupeeringud pole ju saladus kes. Mis puudutab minu teravat keelt siis on Teil tõesti õigus.Igasugused tegelased,kes asjast muhvigi ei jaga ajavad vahest tõesti midagi keema. Peaksin siis laskma enda kallal ilkuda või?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist