kraal kirjutas:"Peeter" : Mina olen pidanud sellises olukorras juba 24 aastat niimoodi raha teeninud ja lapsi kasvatanud. Ja kõike muud teinud. Ja kodu kah ehitanud. Teed sina kah ja saad hakkama! Pole hullu. Eks mina kah olen ikka selle aja jooksul tahtnud kuidagi auru välja lasta. Elu aga läheb ikka edasi, ja ka sina saad hakkama. Hoia vaimu!
Kraal: Tuleb hakkama saada. Praeguses olukorras on nt on oma huvid täitsa ära jäänud. Ainuke aeg enda jaoks on hommikul ja õhtul kui lapsed magavad ja sellest ajast kulub ka osa majapidamis töödele.
Oleneb nt milline on töö iseloom. Minu töö nt. nõuab päris palju keskendumist ja töö ise on pikk protsess kus kogud mõtted ja lahendused pähe ja nii et peab arvestama mitmete asjadega ning alles siis saab hakkata seda arvutis valmis vormima. Elades ise 65 ruuduses korteris ja sellist tööd teha kui lapsed sinu kõrval möllavad ja selga ronivad pole just lihtne.[/quote]
Vastus sulle: Selle kõige juures olen omale (oi-oi. ikka kogu perele) maja ka ehitanud. Selle ostsime ja elame juba 19 aastat tagasi. Et kõigil oleks ruumi elada. Enamus töid tehtud oma kätega, mitte aga megalaen selga tõmmatud ja nüüd nutaksin avalikkuses kui raske elu on. Pangad tahtsid laenupakkumistega rahapakkidega pikali jooksta, aga valisin tagasihoidlikuma elugraafiku, mis mõistlikum tundus. Ja elanud selle käigus selles majas läbi tulekahju, milles hävis "kogu vallasvara". Hea et maja ise püsti jäi. Sellist asja ei soovi kellelgi läbielamiseks. See praegune olukord on võrreldes selle tulekahju moraalse laksu kõrval ikka vägaväga köömes.
Ja siis kolme lapsega samas kohas uuesti alustanud. Siis pidin laenu võtma, see saab nüüd kahe aasta pärast läbi, siis oleme vabad!
Ütlen veelkord, ka sina saad hakkama!
P.S. Koroonast: Kõik paistab minema nii, nagu statistika ja analüütika mulle ette näitas 15.märtsi postituses kirjutamiseks. Alates 15ndast vähemalt kaheks nädalaks jääme uute juhtumite statistikas platoole 1400-1500. Peale seda, 2 nädala pärast toimuma hakkavale laome vundamenti 15.ndast alates toimuva uute nakatunute arvuga.
Täna saab öelda, et kuna selle ajaga uutes nakatumistes langust pole olnud, siis kõik see jama samal tasemel paistab jätkuvat veel nädala, kas ka kaks nädalat, seda võiks arvestada siis, kui nüüd nädala lõpus ei ilmneks nakatunute arvus langus. Vaatame näeme.
Meditsiin valmistub samas Tallinna haiglate vabastamiseks uutele: Edaspidi viiakse iga päev 8-10 haiget Tallinnast Tartusse.
Neile, kes ainult pandud linke tunnistavad, siis neile loetelu sellisele järeldusele jõdmise abimaterialidest:
*TA statistika
*WM
*Fischer&Kadastik
*Postimehe statistika
*jne