REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Vasta
kraal
Liige
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas kraal »

Peeter kirjutas:Mina olen pidanud sellises olukorras juba 24 aastat niimoodi raha teeninud ja lapsi kasvatanud. Ja kõike muud teinud. Ja kodu kah ehitanud. Teed sina kah ja saad hakkama! Pole hullu. Eks mina kah olen ikka selle aja jooksul tahtnud kuidagi auru välja lasta. Elu aga läheb ikka edasi, ja ka sina saad hakkama. Hoia vaimu!
Tuleb hakkama saada. Praeguses olukorras on nt on oma huvid täitsa ära jäänud. Ainuke aeg enda jaoks on hommikul ja õhtul kui lapsed magavad ja sellest ajast kulub ka osa majapidamis töödele.
Oleneb nt milline on töö iseloom. Minu töö nt. nõuab päris palju keskendumist ja töö ise on pikk protsess kus kogud mõtted ja lahendused pähe ja nii et peab arvestama mitmete asjadega ning alles siis saab hakkata seda arvutis valmis vormima. Elades ise 65 ruuduses korteris ja sellist tööd teha kui lapsed sinu kõrval möllavad ja selga ronivad pole just lihtne.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

kraal kirjutas:"Peeter" : Mina olen pidanud sellises olukorras juba 24 aastat niimoodi raha teeninud ja lapsi kasvatanud. Ja kõike muud teinud. Ja kodu kah ehitanud. Teed sina kah ja saad hakkama! Pole hullu. Eks mina kah olen ikka selle aja jooksul tahtnud kuidagi auru välja lasta. Elu aga läheb ikka edasi, ja ka sina saad hakkama. Hoia vaimu!
Kraal: Tuleb hakkama saada. Praeguses olukorras on nt on oma huvid täitsa ära jäänud. Ainuke aeg enda jaoks on hommikul ja õhtul kui lapsed magavad ja sellest ajast kulub ka osa majapidamis töödele.
Oleneb nt milline on töö iseloom. Minu töö nt. nõuab päris palju keskendumist ja töö ise on pikk protsess kus kogud mõtted ja lahendused pähe ja nii et peab arvestama mitmete asjadega ning alles siis saab hakkata seda arvutis valmis vormima. Elades ise 65 ruuduses korteris ja sellist tööd teha kui lapsed sinu kõrval möllavad ja selga ronivad pole just lihtne.[/quote]

Vastus sulle: Selle kõige juures olen omale (oi-oi. ikka kogu perele) maja ka ehitanud. Selle ostsime ja elame juba 19 aastat tagasi. Et kõigil oleks ruumi elada. Enamus töid tehtud oma kätega, mitte aga megalaen selga tõmmatud ja nüüd nutaksin avalikkuses kui raske elu on. Pangad tahtsid laenupakkumistega rahapakkidega pikali jooksta, aga valisin tagasihoidlikuma elugraafiku, mis mõistlikum tundus. Ja elanud selle käigus selles majas läbi tulekahju, milles hävis "kogu vallasvara". Hea et maja ise püsti jäi. Sellist asja ei soovi kellelgi läbielamiseks. See praegune olukord on võrreldes selle tulekahju moraalse laksu kõrval ikka vägaväga köömes.
Ja siis kolme lapsega samas kohas uuesti alustanud. Siis pidin laenu võtma, see saab nüüd kahe aasta pärast läbi, siis oleme vabad!
Ütlen veelkord, ka sina saad hakkama!

P.S. Koroonast: Kõik paistab minema nii, nagu statistika ja analüütika mulle ette näitas 15.märtsi postituses kirjutamiseks. Alates 15ndast vähemalt kaheks nädalaks jääme uute juhtumite statistikas platoole 1400-1500. Peale seda, 2 nädala pärast toimuma hakkavale laome vundamenti 15.ndast alates toimuva uute nakatunute arvuga.
Täna saab öelda, et kuna selle ajaga uutes nakatumistes langust pole olnud, siis kõik see jama samal tasemel paistab jätkuvat veel nädala, kas ka kaks nädalat, seda võiks arvestada siis, kui nüüd nädala lõpus ei ilmneks nakatunute arvus langus. Vaatame näeme.
Meditsiin valmistub samas Tallinna haiglate vabastamiseks uutele: Edaspidi viiakse iga päev 8-10 haiget Tallinnast Tartusse.
Neile, kes ainult pandud linke tunnistavad, siis neile loetelu sellisele järeldusele jõdmise abimaterialidest:
*TA statistika
*WM
*Fischer&Kadastik
*Postimehe statistika
*jne
Viimati muutis Peeter, 25 Mär, 2021 11:18, muudetud 5 korda kokku.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

+1429 seekord

Poolkõva lockdowni sisse seadmisest saab täna 2 nädalat ehk esimesed tulemused paistavad.
Probleem paistab juba ära - vuhinal kasvav levik on tõesti raugenud, kuid allaminekut ka ei paista (ja minuarust ei hakka ka paistma tänase piirangute ja nende täitmise tasemel juures).

On väga kahtlane, et meil GB-st, Saksamaast või Lätist-Leedust lihtsamalt läheb.
Soomes avalikustati täna karm lukustuskava, näiteks kodust väljumiseks on ammendav arv mõjuvaid põhjuseid.
Päikesetõusu valitsusel sellist plaani ei paista olevat, loodetavalt laheneb siis probleem ise.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Kapten Trumm kirjutas:+1429 seekord

Poolkõva lockdowni sisse seadmisest saab täna 2 nädalat.
Probleem paistab juba ära - vuhinal kasvav levik on raugenud, kuid allaminekut ka ei paista (ja minuarust ei hakka ka paistma tänase piirangute ja nende täitmise tasemel juures).
Kui testimistulemuste seost tegeliku olukorraga uskuda, siis siiski paistab:
koroona_25_03.jpg
https://tervis.postimees.ee/6931752/oop ... -nakatunut

Haiglapatsientide arv on ka stabiliseerunud.
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

Täna. EU, kõik kajastavad. Prantslaste pealkiri kõige ilusam, sisu - palju ilusaid sõnu.
( Biden, ka video kaudu osaleb . Juhid usuvad, et nad ei suuda/oska midagi eriti otsustada ja nö. kahe päevased kõnelused, viiakse läbi ühe päevaga )

""Euroopa juhid korraldavad virtuaalse tippkohtumise, mis keskendub Covidi vaktsiinivarude jagamisele.""
https://www.france24.com/en/europe/2021 ... s-response
T.
Lisatud . ("Soome valitsus avalikustas liikumispiirangute eelnõu: kodust lahkumiseks on 12 erandpõhjus" https://www.delfi.ee/artikkel/92943385/ ... andpohjust )
Teavitus, Eesti teavitajatega, võrrelduna, parem. Emotsionaalseid "kiljatusi", ka ei ole .
Viimati muutis Turist 47, 25 Mär, 2021 11:34, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Ise praegu kuulan kuidas kaks teismelist istuvad videotundides ja naine osaleb kodukontoris koosolekutes Teamsis ja pidevad telefonikõned. Neli läpakat korraga töös ja müratase päris korralik. Kraalile soovitaks investeerida Sony WH1000-XM3 kõrvaklappidesse - paned pähe ja saad oma mullis toimetada.
====
Hommikul tuli teade, et kogu meie laomeeskond on kollektiivselt koroonasse nakatunud. Kontor sügab kukalt, sest keegi nagu laoprogrammi väga ei tunne ja ka riiulite süsteem pole eriti intuitiivne.
Veider, et just nemad. Inseneridest, kes sõidavad eri objektide vahet ja suhtlevad tundide viisi võõrastega, pole aasta jooksul keegi koroonasse jäänud.
kraal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kraal »

Peeter kirjutas:Ütlen veelkord, ka sina saad hakkama!
Küll ma saan. Tähtajad on kukil aga ööd on veel vabad.
Ma ei tea mis tööd te teete aga vaimne töö on väga väsitav. Ei ole sugugi nii, et istud arvuti taga ja jood kohvi ning lihtne elu. Ei ei ole.
Mul tellitud 3 ajakirja. Pole neid ka jõudnud lugeda, sest õhtuks on vaim juba nii nüri ja ei suuda lihtsalt enam artikleid lugedes kaasa mõelda. Pole õppustele ka pikka aega jõudnud. Pole läinud nakatumis riski pärast ja olen eelistanud pigem sellel ajal lastega tegeleda.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Kui testimistulemuste seost tegeliku olukorraga uskuda, siis siiski paistab:
Taoline pisuke hingetõmbepaus oli meil ka dets lõpus-jaanuari alguses tulenevalt koolide sulgemisest/vaheajast, piisas natukesest hooletusest ja veebruari keskel hakkas reipalt tõusma. Võrrandisse lisandus vahepeal briti tüvi.

Minuarust tuleks hakata vaimu ette valmistama komandanditunniks ja mitteeluliste asjade täielikuks sulgemiseks. Siis ehk võtavad ülelaskjad end kokku.

Kui võrrelda sügisest tõusu (mida tegi vana tüvi) ja praegust (kus annab tooni briti tüvi), siis moraal peaks olema kristalselt selge - üks huvitav tüvi ajab meid ikka päris kraavi, kui see nüüd siin levima peaks.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Kapten Trumm kirjutas:Taoline pisuke hingetõmbepaus oli meil ka dets lõpus-jaanuari alguses tulenevalt koolide sulgemisest/vaheajast, piisas natukesest hooletusest ja veebruari keskel hakkas reipalt tõusma.
Hea küll, aga praegu ju ei kiputa koole uuesti lahti tegema. Mulle siiski tundub, et kui praegused piirangud püsivad, süveneb ka langus.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Päevaste surmade arv on endiselt masendavalt kõrge. Nakatunute protsent testitutest samuti. Haiglas viibivad patsiendid - tõesti on tunne, et nad lihtsalt üritavad seda 700 ligidal hoida iga valemiga. St ma seda graafikut hetkel väga optimistlikult ei vaataks.
Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

Olukorras, kus valitseb ebaõiglus vaktsineerimisel (riskigrippide asemel vaktsineeritakse eliit- või korruptsioonipõhiselt täiesti terveid keskealisi jorsse- vaktsineerimiskava väliselt), jääb loota, et seda niipea ei tule.
Kui lugupeetava kogemus põhineb ainult meedias läbijooksnud vene saadiku Narva juhtumil ja Valga haiglainfo lekkel siis palju õnne lahmimisel!
Kuuludes lugupeetava nn. sihtpeksugruppi e. olles terve keskealine jorss, kes samas eliiti ei kuulu ja arstile kommikarpi ka ei viinud, saime eile AZ sutsu kätte. Kaasa helistas perearstile ja avaldas soovi saada vaktsineeritud. Kolme päeva pärast helistatigi ja pandi nimekirja. Hulk esmaselt registreerituid loobub lihtsalt vaktsiinist ning asjalikel perearstidel on plaan B nimekiri olemas. Suhelge lihtsalt rohkem oma perearstiga.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Some kirjutas:St ma seda graafikut hetkel väga optimistlikult ei vaataks.
Vaielda tegelikult ei taha, aga surmade arv on suurema viitega.
kuido20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuido20 »

Some kirjutas:Päevaste surmade arv on endiselt masendavalt kõrge. Nakatunute protsent testitutest samuti. Haiglas viibivad patsiendid - tõesti on tunne, et nad lihtsalt üritavad seda 700 ligidal hoida iga valemiga. St ma seda graafikut hetkel väga optimistlikult ei vaataks.
Ma ei oska seda Leedu ja UK nakatumiskõvera järsku langust seletada muuga, kui kõvade piirangutega, samas kui Eesti venitab kummi

https://biit.cs.ut.ee/covid/?/#/trajectories
image_2021-03-25_115430.png
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Kui lugupeetava kogemus põhineb ainult meedias läbijooksnud vene saadiku Narva juhtumil ja Valga haiglainfo lekkel siis palju õnne lahmimisel!
Kuuludes lugupeetava nn. sihtpeksugruppi e. olles terve keskealine jorss, kes samas eliiti ei kuulu ja arstile kommikarpi ka ei viinud, saime eile AZ sutsu kätte. Kaasa helistas perearstile ja avaldas soovi saada vaktsineeritud. Kolme päeva pärast helistatigi ja pandi nimekirja. Hulk esmaselt registreerituid loobub lihtsalt vaktsiinist ning asjalikel perearstidel on plaan B nimekiri olemas. Suhelge lihtsalt rohkem oma perearstiga.
Vot ei põhine. Ikka isiklikul kogemusel ja kuuldul-nähtul.
Panin end sellesse "varumeeste" nimekirja kirja juba veebruari lõpus, aga seda kõnet ei tule ega tule.
Perearsti telefon annab kinnist, e-mail ei toimi. Peaks minema ukse taga istumisstreiki tegema?
Aga kuna mul on kroonilised probleemid, ei peaks ma seal varumeeste hulgas üldse olema.
Mis viib mind mõttele, et meil eksisteerib ENSV endiselt.
Ma pole praegu meelega hakanud ENSV meetodeid kasutama, tahan lihtsalt näha palju neil eduraportitel ka alust on.
Seni olen kogenud, et tühi jutt rohkem.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Kriku kirjutas:
Some kirjutas:St ma seda graafikut hetkel väga optimistlikult ei vaataks.
Vaielda tegelikult ei taha, aga surmade arv on suurema viitega.
Loodame, et sul on õigus. Ise panustaks rohkem ilmale ja vaktsineerimisele. Ning minu arust pole hetkel suurt vahet keda vaktsineerida - peaasi, et neid oleks palju!
Nimekirja süsteemi disainiksin hetkel sellisena, et inimesed registreeriksid ennast ise järjekorda ja süsteem kontrolliks isikukoodi järgi riskigruppi kuulumist ning nihutaks riskigrupi rahva järjekorras ettepoole. Perearstid saaksid oma nimistu välja filtreerida ja ei peaks mingeid hulle helistamismaratone tegema, järjekord kenasti kogu aeg ees,võta aga järjest.
Neid riskigrupi inimesi, kes ennast pole registreerinud, tuleks muidugi läbi helistada ja agiteerida ennast registreerima. Selleks ei pea meedikuid kasutama, piisab mingi kõnekeskus palgata kellele inimeste nimekiri telnumbritega ette anda. Usun, et Müügimeistrite AS võtaks selle töö miski raha eest kindlasti ette.
"Tere, kas vaktsineerida soovite? Ei? Aga Postimehe tellimust?" :P
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist