Ristvõtmega keeravad rattapolte amatöörid.Welber kirjutas: ↑26 Nov, 2022 12:12
Kui Sul on dünovõti ja sa need "miljoni Nm" poldid lahti keerasid, siis järsku avaldad, palju see moment reaalselt oli. Minu autol tuleb aluvelje poldid kinni keerata 180 Nm-ga, kui leiaks kuskilt terasveljed, siis 200 Nm-ga. Ristvõtmega pole lootustki neid lahti saada (Mersul on ka jube sügavad koonusad avadel), selleks on mul u. 80 cm sabaga võti.
Selleks on jah umbes 80 cm sabaga padrunvõti. Ma tõesti ei ole rehvivahetuse idikate saavutusi momentvõtmega kontrollinud, aga selle 80 cm võtmega tuleb kahe käega ikka päris kõvasti tõmmata, keharaskust mängu pannes niiet poldid naksuvad. Ja jõudu on mul keskmisest rohkem, olen ka sedasi rattapolte pooleks keeranud. Arvan, et see number võiks olla pigem 300. Minu momentvõti lõpeb 200ga ära juba.
Mitte alati, aga arukas inimene suudab õppida ikka 1-2 korrast kah.Kuna Sinuga satuvad suhtlema alati lollid, saamatud ja pahatahtlikud inimesed, siis keegi ei keela Sul nõuda (auto kättesaamisel) dünovõtmega kontrolli Sinu juuresolekul, Sa ju maksad selle töö eest.