Viktoriin
Montenegro
Millal rajati Montenegro armee?
Elagu Eesti Wabariik!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
Marissa
eks ma praegust mõtlesin.Seega Marissa on õigetel jälgetel aga nüüd täpsemalt tahan teada
Elagu Eesti Wabariik!
Ma räägin praegu konkreetset päevast 2006 aastal.vastuse leidsin inglise wikist ja vastus on olemas ka Eesti vikis.MA RÄÄGIN SELLEST MONTENEGROST MIS RAJATI 3.6.2006.Ma tean ka seda mida Montenegro on teinud ajaloo jooksul.Aga kui mõni pole aru saanud siis see päev jääb 2006 aasta teisse pooldecorvus kirjutas:harri kallis, kui siin saidil oleks mõni montenegrolane, siis mis sa arvad, mida ta ütleks sinu küsimuse kohta? Kuidas sa ise suhtuksid sellesse, et keegi väidab Eesti armee loomist alles 90ndatel? Montenegro on olnud pikima ajalooga PIDEVALT iseseisev Balkani riik (kelle iseseisvus katkestati), ja kes on väga harva lasknud end kiskuda serblaste-horvaatide või bulgaarlaste avantüüridesse. Seega oleks küsimuse võinud ikka natukene "viisakamalt" komplekteerida... Mitte suurriiklikust seisukohast
Elagu Eesti Wabariik!
Montenegro oli ainuke riik I maailmasõja võitjatest, kes kaotas pärast sõda oma iseseisvuse. Tegelikult Montenegro kohta võiks öelda, et rahvas referendumil lihtsalt otsustas taastada oma kunagise iseseisvuse ja ei midagi muud. 3.juunil 2006 seda riiki seega ei rajatud, sel päeval lihtsalt rahvas leidis, et nende tulevik on iseseisev riik (nagu see oli nende esiisade ajal). Samamoodi võime me öelda ju ka seda siis, et Eesti riik rajati 20. augustil 1991 ja sel päeval siis ka oma armee sai meil olema.harri13 kirjutas: Ma räägin praegu konkreetset päevast 2006 aastal.vastuse leidsin inglise wikist ja vastus on olemas ka Eesti vikis.MA RÄÄGIN SELLEST MONTENEGROST MIS RAJATI 3.6.2006.Ma tean ka seda mida Montenegro on teinud ajaloo jooksul.Aga kui mõni pole aru saanud siis see päev jääb 2006 aasta teisse poolde
Ja juunikuu kuulub kahju küll, aasta 1. poolde veel ...
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Ehk Ottomani impeerium...?Troll kirjutas:Mul oleks palju huvitavam küsimus Montenegro kohta.Mis riigiga on Montenegro siiamaani sõjaseisukorras (rohkem kui 100 aastat juba) ja kui mitu sõdurit ta rindele saatis?
P.s See oleks väljaspool arvestust pool-naljaküsimus.
Meie reliikvia on vabadus!
Meie reliikvia on au!
Meie reliikvia on au!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist