Viktoriin

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

küsimis järg vaba
Kasutaja avatar
harri13
Liige
Kontakt:

Montenegro

Postitus Postitas harri13 »

Millal rajati Montenegro armee?
Elagu Eesti Wabariik!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

2006 kui riik sai tagasi oma iseseisvuse ...
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Kasutaja avatar
harri13
Liige
Kontakt:

Marissa

eks ma praegust mõtlesin.Seega Marissa on õigetel jälgetel aga nüüd täpsemalt tahan teada
Elagu Eesti Wabariik!
ToksToks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ToksToks »

3. juuni?
Vähemalt on see minu arvamus asjast.
Kasutaja avatar
harri13
Liige
Kontakt:

corvus kirjutas:harri kallis, kui siin saidil oleks mõni montenegrolane, siis mis sa arvad, mida ta ütleks sinu küsimuse kohta? Kuidas sa ise suhtuksid sellesse, et keegi väidab Eesti armee loomist alles 90ndatel? Montenegro on olnud pikima ajalooga PIDEVALT iseseisev Balkani riik (kelle iseseisvus katkestati), ja kes on väga harva lasknud end kiskuda serblaste-horvaatide või bulgaarlaste avantüüridesse. Seega oleks küsimuse võinud ikka natukene "viisakamalt" komplekteerida... Mitte suurriiklikust seisukohast :)
Ma räägin praegu konkreetset päevast 2006 aastal.vastuse leidsin inglise wikist ja vastus on olemas ka Eesti vikis.MA RÄÄGIN SELLEST MONTENEGROST MIS RAJATI 3.6.2006.Ma tean ka seda mida Montenegro on teinud ajaloo jooksul.Aga kui mõni pole aru saanud siis see päev jääb 2006 aasta teisse poolde
Elagu Eesti Wabariik!
Kasutaja avatar
Ogre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ogre »

Harri mul on sulle ka üks küsimus. Majal on 5 korrust, 4 trepikoda, igas trepikojas 20 korterit. Ütle mis aastal suri kojamehe vanaema?
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

harri13 kirjutas: Ma räägin praegu konkreetset päevast 2006 aastal.vastuse leidsin inglise wikist ja vastus on olemas ka Eesti vikis.MA RÄÄGIN SELLEST MONTENEGROST MIS RAJATI 3.6.2006.Ma tean ka seda mida Montenegro on teinud ajaloo jooksul.Aga kui mõni pole aru saanud siis see päev jääb 2006 aasta teisse poolde
Montenegro oli ainuke riik I maailmasõja võitjatest, kes kaotas pärast sõda oma iseseisvuse. Tegelikult Montenegro kohta võiks öelda, et rahvas referendumil lihtsalt otsustas taastada oma kunagise iseseisvuse ja ei midagi muud. 3.juunil 2006 seda riiki seega ei rajatud, sel päeval lihtsalt rahvas leidis, et nende tulevik on iseseisev riik (nagu see oli nende esiisade ajal). Samamoodi võime me öelda ju ka seda siis, et Eesti riik rajati 20. augustil 1991 ja sel päeval siis ka oma armee sai meil olema.
Ja juunikuu kuulub kahju küll, aasta 1. poolde veel ...
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Juunikuul lumi on maas...
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Mul oleks palju huvitavam küsimus Montenegro kohta. :D Mis riigiga on Montenegro siiamaani sõjaseisukorras (rohkem kui 100 aastat juba) ja kui mitu sõdurit ta rindele saatis? :D

P.s See oleks väljaspool arvestust pool-naljaküsimus.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
Juhan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Juhan »

Troll kirjutas:Mul oleks palju huvitavam küsimus Montenegro kohta. :D Mis riigiga on Montenegro siiamaani sõjaseisukorras (rohkem kui 100 aastat juba) ja kui mitu sõdurit ta rindele saatis? :D

P.s See oleks väljaspool arvestust pool-naljaküsimus.
Ehk Ottomani impeerium...?
Meie reliikvia on vabadus!
Meie reliikvia on au!
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Ei... :D
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Serbia :roll:
susi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas susi »

Jaapan loomulikult. Vene -Jaapani sõjas osales rühm vabatahtlike eesotsas polkovnikuga (Dragutin Dragutinovic`iga-loodan, et mäletan ta nime õieti).
susi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas susi »

Popovich-Lipovac oli polkovniku nimi. Täpset vabatahtlike arvu ei oska vist keegi öelda. Riik ju ühtegi väeosa ei saatnud. Ka Vene armees mägilased vist ühes ei olnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline