mongol kirjutas: ↑11 Juul, 2023 11:12
Olen Magristrali ees foori taga sarnase ML-mersuvennaga ka suhelnud. Pere oli ka autos, suht piinlik, et pereisa püksi pissis mingi lüheldase tsiklimehe õigustatud küsimuste peale.
Krossikas las sõidab teepeenra kaudu, mis sul sellest lühemaks jääb? Päriselt? Jätkuvalt soovitan oma juhiluba pooleks lõigata.
Vaata kui krossikas tuleb tagant viisakalt, annab ehk signaaliga märku ja siis läheb mööda nii, et ma kursis olen, siis võibolla tõesti, ükskõik. Aga kui lennatakse peale suure kiirusvahega, sõites nagu hakataks mööda sõitma vasakult ja siis äkki keeratakse paremale ja üritatakse sealt mööda lipsata, siis sellise sigaduse peale (kui ma jõudsin juba paremale võtta) ei vääri asi mitte ainult selle mittelubamist vaid veits rohkemat.
Enamik motoidioote (ma siia alla muidu ei pane kuidagi sinusuguse motostaaziga tegelasi) nimelt arvab, et juhil on silmad ka selja taga ja kui nemad 50 kmh sõitvale autole 140 kmh tagant lähenevad, siis arvatakse vist, et juht näeb neid kilomeetri tagant. Ahjaa, "viisaka ratturi" juurde käib ka põlev esituli.
Kui sa selliseid arusaamu ohutusest siin propageerid, siis sorry, mongol,sa võiks enda load lausa kümneks tükiks lõigata.

/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.