Ei ole absoluutselt nõus, perekonda teenivad mõlemad - kas me tahame sellist peaministrit oma riiki juhtima kes ei suuda oma pere sees ka asju ette näha ja endale selgeks teha. Korra olen ka varem öelnud, suurim probleem ei ole venemaa äri juhtum vaid see kuidas seda õigustatakse. See sama JOKK skeem, et minu osa on korras, edasi on kellegi teise probleem. See ei ole hea peremehelik käitumine, see on rehepapilik käitumine.hjl85 kirjutas: ↑04 Sept, 2023 1:45Seletame siis juba mitmendat korda: arvata võid mida tahes. KK ei olnud peale poliitilise põhjuse, mitte mingit muud põhjust kuhu tema abikaasa väikeosalusega ettevõte kaupa transpordib. Tema abikaasa omas sesa juba enne nende tutvumist ehk juba pea 14 aastat.Wots kirjutas: ↑02 Sept, 2023 21:23 Jääb arusaamatuks miks üldse kaubeldakse selle üle kas Kaja ikka päriselt ka teadis või mitte. Isiklikult arvan, et tehti külm kalkulatsioon - mis juhtub kui asi avalikuks tuleb VS äri ära lõpetada. Kõige hullemal juhul peab ta lihtsalt peaministri koha ülesse ütlema ja poliitikas saab ikka jätkata. Seega rahaliselt oli kasulikum jätkata kuni sai.
FAKT on lihtsalt see Eesti peaministri perekond teenib Venemaal raha ja kogu Ukraina "toetamise poliitika" muutus väga kähku sisutühjaks.
Ei näe ühtegi argumenti miks ta PMina jätkama peaks. Riigina oleme tohutu maine kahju saanud.
Samuti jääb arusaamatuks kuidas riigisaladuse luba ära ei võeta - igal juhul on ju tegemist inimesega kellel on suur tõenäosus sattuda VF mõjutustegevuse ohvriks.
Riigisaladuse loa äravõtmiseks ei ole absoluutselt mingit alust.
Viimaseks: ei teeni perekond Kallas vaid tema abikaasa. See ettevõte on tema abikaasa lahusvara. KK on täpselt 0 õigust sealt saadavatele tuludele. See vastab ka sinu esinesele küsimusele
Ma meelega paistuna üle - see on selle tee algus kus .... aga teised tegid ka kahtlast sõida Iraagis, nüüd on minul õigus teha sama oma naabri juures.