Siis kõik hästi_dumbuser_ kirjutas: ↑05 Jaan, 2024 11:03Eelmine kord sai neid seal hulgem otsa kui nad igasugu kraavides istusid ja pooleks jäätusid. Ei tea miks seekord peaks teisiti olema ?

Siis kõik hästi_dumbuser_ kirjutas: ↑05 Jaan, 2024 11:03Eelmine kord sai neid seal hulgem otsa kui nad igasugu kraavides istusid ja pooleks jäätusid. Ei tea miks seekord peaks teisiti olema ?
Amid ütlevad, et orkid on neid PK rakette juba Ukraina suunas lennutanud.
Russia has already launched ballistic missiles it bought from North Korea into Ukraine - Washington Post quoting the White House spokesman John Kirby.
https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12025 ... ksuse-maha
Aga sa nimeta ikka. Ja link pane ka juurde, kus sinu poolt nimetatu väidab kohe-kohe saabuvast vene kollapsist. Kui on igapäevaselt, siis ei teki sul ju probleemi siia nii 10 linki panna oma väite tõestuseks. Kuus 30, aastas 365 ekspertarvamust kohe-kohe saabuvast vene kollapsist. Neist 10 välja noppida on ju käkitegu ?
Ma arvan Sa suudad ise PM ja ERRi lugeda ja liignaiivseid kajastusi sõjast iga nädal leida. Tihti samade "võllide" sulest. Olen nõus eelkõnelejaga, et foorumi ei peaks iga sodi kopeerima. Aga, et Sul päris igav ei oleks, siis 1 mu isiklik "lemmik" Sulle all lingina, kuidas arvati tippude peas omal ajal. Nüüd on vahe lihtsalt selles, et igasugust minivõitu kajastatakse suure eduna, kuigi suures plaanis asi nii ei ole. Kahjuks.navigator kirjutas: ↑05 Jaan, 2024 20:21Aga sa nimeta ikka. Ja link pane ka juurde, kus sinu poolt nimetatu väidab kohe-kohe saabuvast vene kollapsist. Kui on igapäevaselt, siis ei teki sul ju probleemi siia nii 10 linki panna oma väite tõestuseks. Kuus 30, aastas 365 ekspertarvamust kohe-kohe saabuvast vene kollapsist. Neist 10 välja noppida on ju käkitegu ?
Igapäevastest arvamusartiklitest mis ennustavad kohe-kohe saabuvat Vene kollapsist, leidsid sa oma väite tõestuseks kohe kohe kaks aastat vana intervjuu kuupäevaga 24.05.2022 ? Kus muidugi pole sõnagi kohe-kohe saabuvast Vene kollapsist.Getorix kirjutas: ↑06 Jaan, 2024 2:52Ma arvan Sa suudad ise PM ja ERRi lugeda ja liignaiivseid kajastusi sõjast iga nädal leida. Tihti samade "võllide" sulest. Olen nõus eelkõnelejaga, et foorumi ei peaks iga sodi kopeerima. Aga, et Sul päris igav ei oleks, siis 1 mu isiklik "lemmik" Sulle all lingina, kuidas arvati tippude peas omal ajal. Nüüd on vahe lihtsalt selles, et igasugust minivõitu kajastatakse suure eduna, kuigi suures plaanis asi nii ei ole. Kahjuks.navigator kirjutas: ↑05 Jaan, 2024 20:21Aga sa nimeta ikka. Ja link pane ka juurde, kus sinu poolt nimetatu väidab kohe-kohe saabuvast vene kollapsist. Kui on igapäevaselt, siis ei teki sul ju probleemi siia nii 10 linki panna oma väite tõestuseks. Kuus 30, aastas 365 ekspertarvamust kohe-kohe saabuvast vene kollapsist. Neist 10 välja noppida on ju käkitegu ?
https://www.err.ee/1608607444/saks-mosk ... a-vaherahu
Kui kaua me sellest sõjast veel rääkima peame ehk millised on selle väljavaated?
Seetõttu sõltub kõik rohkem sellest, kas Venemaa reservid lubavad tal sellisel kujul sõdida nagu seni.
Praegu on väga raske seda ennustada, aga tundub, et vaadates seda, kuivõrd väiksemaks kogu aeg aktiivse sõjategevuse ala jääb, siis võib eeldada, et Venemaal on praegu lähenemas see valik, kas jääda kaitsesse või üritada ise taotleda vaherahu. Mulle tundub, et nad ründavad niivõrd ägedalt praegu selleks, et saada endale see momentum mingiks ajutiseks vaherahuks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist