Elu-olu Ukrainas (MITTE sõjategevus)

Kõik käimasolevast sõjast
Vasta
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Re: Elu-olu Ukrainas (MITTE sõjategevus)

Postitus Postitas Fucs »

navigator kirjutas: 01 Veebr, 2024 18:46
Võidud Hersoni all meenuvad mulle millegipärast kellegi igapäevase halaga selle juurest kuidas ti8lad igapäev seal "võidukaid vägesid" peksavad.
Nagu näiteks :
Fucs kirjutas:
Gideonic kirjutas: Veits kurb et sealkandis ei suudeta isegi alasid hoida rääkimata edasitungimisest.
VF lennuvägi loopis 26.09 öösel vastu 27.09 ööläbi sinna "soolikasse" FAB500 pomme tohutu koguse. Ime, et seal veel üldse elumärke on ...
No ja ei saa ära märkimatta jätta sinu kokkuvõtet "võiduka" Hersoni vallutamise kohta, millega ma 100% nõus olen. Otse jumal Zalužnõi jumalikest plaanidest.
Fucs kirjutas: 04 Mär, 2023 1:51 IMHO olen jätkuvalt seisukohal, et Hersoni "kotist" venelaste grupeeringu suht väikeste kaotustega "välja laskmine" oli teatud mõttes UKR ämber mis siiamaani neile ebameeldivalt kätte maksab.
------
Fucs kirjutas: 01 Veebr, 2024 18:34 Et Kreml seda "head võimalust" sellisel juhul ära ei ürita kasutada mingi "kolmanda Maidani" tekitamiseks ja õhutamiseks, oleks naiivne loota ja arvata.
Kui kreml seda niimoodi nipsust suudaks, oleks seda juba ammu teinud.
Mis siin ikka ennustada, CNN väidab, et Zalužnõi vabastatakse see nädal. Seega esmaspäev saame maidan v.3 näha ?
No ma ei tea jah. Vbl üks tsiviillaevanduse meremees ei saagi kõikidest sellistest asjadest alati täpselt aru või saab omamoodi neist aru. Siis ma ei saa kuidagi aidata ka.
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

"Anna aga minna..." - üks kena ammune - kooliaegnee luuletus algas niimoodi. Olid ajad :wink:

OT.
Ukraina meedia kajastab Žaluznõi tegemisi päris harva, aga on seda teinud väga lugupidavalt.(Budanov ja see "Teine" on iga päev/kogu aeg "pildil")

Suht spetsiaalselt olen nüüd Ukraina meedia artikleid diagonaalis sirvinud - Ülemjuhataja ja Presidendi kantselei võimalikust omavahelisest vastasseisust ei kirjutata.(tinglikult väidan nii - sestap kindlasti kusagil keegi kirjutab/targutab, loob seoseid, "ehitab", teeb midagi veel.)

See vastasseisu arutamine on rohkem Lääne meedia teema, mida siis Ukraina meedia, suht harvadel juhtudel, tsiteerib.
Tehes seda jätkuvalt lugupidavalt, nö kolmandas isikus, positsioone võtmata.
lootsik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lootsik »

Kui oleks võimalus siin lõimes soovida, siis väga ootaks Akf Fucs'i teadmisi Jermakovi kohta.
Mulle siit-sealt on jäänud mulje, et tegemist on tahaplaanile hoidva ja vastuolulise halli kardinaaliga.
Kindlasti võin eksida.
Sten1111
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sten1111 »

Mul muud midagi tarka selle teema kohta öelda ei ole aga kahtlemata on akf Fucs selle foorumi üks kõige väärtuslikum kasutaja. Ära lase ennast mingitel tühikargajatel liigutada. Ma usun et 99% loeb hea meelega sinu kirjutisi.
Oleks siin sama laikide süsteem nagu feissbookis siis paistaks üldsuse arvamus paremini välja.
gaal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gaal »

Väga paljude Ukraina sõjateemade puhul, pole meil mitte mingeid fakte ning dokumentaaltõestusi ja järeldusi teeme vaid pinnavirvenduste pealt.
Nende pinnavirvenduste korral tõesti ei ole võimalik puust ja punaseks teistele asju selgeks teha - vabandused selles suhtes enda poolt.
Kui näen, et teema kaldub usule või mitteusule, siis enamasti loobun oma tõe tagaajamisest - küll aeg tegeliku paika loksutab.

Aga keda Zaluzhny vallandamise teema veel huvitab, siis Juri Shvets tsiteerib järjest olulisemaid lääne meediaväljaandeid.
Väga karmid ja järsud hinnangud ka lääne poolt, mis järgneks Za kohalt mahavõtmise suhtes.

https://www.youtube.com/watch?v=CHRbsHi ... 0%B0%D0%BB
Viimati muutis gaal, 01 Veebr, 2024 22:00, muudetud 3 korda kokku.
HAT
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas HAT »

lootsik kirjutas: 01 Veebr, 2024 20:26 Kui oleks võimalus siin lõimes soovida, siis väga ootaks Akf Fucs'i teadmisi Jermakovi kohta.
Mulle siit-sealt on jäänud mulje, et tegemist on tahaplaanile hoidva ja vastuolulise halli kardinaaliga.
Kindlasti võin eksida.
UKR presidendi kantseleiülem Andri Jermak ( s. 1971) on tõepoolest tagaplaanile hoidev ; Samas ,kui pildil president Zelenski , on ta alati kohal. Amet selline.
. Tema kohta "liigub " ukranetis kohati uskumatut ja kollast kuni miinimum moskvani mõjuagendini... .Rõhk on miinimumil.
alustada tuleks siit , mis ta kajastab ja mis oluline. https://t.me/ermaka2022
gaal
Liige
Kontakt:

Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas gaal »

Soovitan kuulata Mykhailo Podolyak intervjuud venekeelsele Delfile.
Toob nägemuse Zaluzhny võimaliku mahavõtmise kohta ka presidendi kantselei poolt vaadatuna (kuskil 23 min paiku) - positsioonisõda poliitikute jaoks pole tõesti lahendus, aga kas väejuhi soovitud vahetus nüüd sõjas murrangu tooks - peab ikka tõesti sõjaväljal toimuvast reaalsusest kaugel seisma.
IL-76 kohta mitte mingit uut infot
https://www.youtube.com/watch?v=qqloMSK ... 0%B2%D0%B0
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas Kriku »

gaal kirjutas: 01 Veebr, 2024 23:33positsioonisõda poliitikute jaoks pole tõesti lahendus
Siis on poliitikud kuidagi liiga kindlalt ennast tundma hakanud. Endiselt on üks võimalikke lahendusi kapituleerumine, 20% territooriumi loovutamine ja võimuvahetus Kiievis. Iisraelis Netaniahu võib sisepoliitilistel kaalutlustel otsustada, kui palju Hamasi või Hizbollat parasjagu tümitada, aga Ukraina võitleb jätkuvalt oma olemasolu eest. Idiootlikud mängud :evil: .
Kasutaja avatar
Greta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Greta »

Jermakist jääb 50/50 tunne jah. M6tlen, et kui läänes temast suuremalt kirjutama hakatakse, et Jermak on yks kahtlane mees, siis minu pea läheb sassi, kas on venelaste infoop v6i mitte? Siis on kont suus ja näri seda.
Ulfhednar
Liige

Postitus Postitas Ulfhednar »

Jermakist

https://youtu.be/y7svEKj1W04?si=nIv1afeZN2eXYYX3

Järeldused oskab igaüks ise teha.
Ulfhednar
Liige

Postitus Postitas Ulfhednar »

Haakub eelnevaga

https://twitter.com/RALee85/status/1753 ... iNEew&s=19

Zaluzhny: "We must acknowledge the significant advantage enjoyed by the enemy in mobilizing human resources"

"remain hamstrung by the imperfections of the regulatory framework in our country, as well as the partial monopolization of the defense industry"
Kasutaja avatar
Greta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Greta »

Ulfhednar kirjutas: 02 Veebr, 2024 15:40 Haakub eelnevaga

https://twitter.com/RALee85/status/1753 ... iNEew&s=19

Zaluzhny: "We must acknowledge the significant advantage enjoyed by the enemy in mobilizing human resources"

"remain hamstrung by the imperfections of the regulatory framework in our country, as well as the partial monopolization of the defense industry"
Ja hakkasid kohe nipsust mainekujundamisega tegelema :)
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas ruger »

Ukraina tahab orkistanilt praeguse seisuga ca 1 triljoni(tänud parandamast akf :? ) dollari eest tekitatud kahjude kinnimaksmist...
Ukraine wants $1 trillion from Russia as compensation for losses from the military conflict - Ukrainian presidential economic adviser Oleh Ustenko has said

"We are not talking about the figure of $300-350 billion of their foreign exchange reserves. According to Kyiv's estimates, it is about $750 billion in direct losses. Add there more indirect losses, which can raise this figure to $1 trillion," Ustenko said.
https://twitter.com/nexta_tv/status/1753492731987398706
Viimati muutis ruger, 02 Veebr, 2024 22:26, muudetud 1 kord kokku.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
aksel90
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aksel90 »

ruger kirjutas: 02 Veebr, 2024 22:20 Ukraina tahab orkistanilt praeguse seisuga ca 1 miljardi dollari eest tekitatud kahjude kinnimaksmist...
mitte miljard, vaid triljon
Rebane11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebane11 »

Ta peaks kogu selle abi ka kinni maksma.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: ri_mees ja 6 külalist