No ma ei tea jah. Vbl üks tsiviillaevanduse meremees ei saagi kõikidest sellistest asjadest alati täpselt aru või saab omamoodi neist aru. Siis ma ei saa kuidagi aidata ka.navigator kirjutas: ↑01 Veebr, 2024 18:46
Võidud Hersoni all meenuvad mulle millegipärast kellegi igapäevase halaga selle juurest kuidas ti8lad igapäev seal "võidukaid vägesid" peksavad.
Nagu näiteks :No ja ei saa ära märkimatta jätta sinu kokkuvõtet "võiduka" Hersoni vallutamise kohta, millega ma 100% nõus olen. Otse jumal Zalužnõi jumalikest plaanidest.Fucs kirjutas:VF lennuvägi loopis 26.09 öösel vastu 27.09 ööläbi sinna "soolikasse" FAB500 pomme tohutu koguse. Ime, et seal veel üldse elumärke on ...Gideonic kirjutas: Veits kurb et sealkandis ei suudeta isegi alasid hoida rääkimata edasitungimisest.
------Kui kreml seda niimoodi nipsust suudaks, oleks seda juba ammu teinud.
Mis siin ikka ennustada, CNN väidab, et Zalužnõi vabastatakse see nädal. Seega esmaspäev saame maidan v.3 näha ?
Elu-olu Ukrainas (MITTE sõjategevus)
Re: Elu-olu Ukrainas (MITTE sõjategevus)
"Anna aga minna..." - üks kena ammune - kooliaegnee luuletus algas niimoodi. Olid ajad
OT.
Ukraina meedia kajastab Žaluznõi tegemisi päris harva, aga on seda teinud väga lugupidavalt.(Budanov ja see "Teine" on iga päev/kogu aeg "pildil")
Suht spetsiaalselt olen nüüd Ukraina meedia artikleid diagonaalis sirvinud - Ülemjuhataja ja Presidendi kantselei võimalikust omavahelisest vastasseisust ei kirjutata.(tinglikult väidan nii - sestap kindlasti kusagil keegi kirjutab/targutab, loob seoseid, "ehitab", teeb midagi veel.)
See vastasseisu arutamine on rohkem Lääne meedia teema, mida siis Ukraina meedia, suht harvadel juhtudel, tsiteerib.
Tehes seda jätkuvalt lugupidavalt, nö kolmandas isikus, positsioone võtmata.

OT.
Ukraina meedia kajastab Žaluznõi tegemisi päris harva, aga on seda teinud väga lugupidavalt.(Budanov ja see "Teine" on iga päev/kogu aeg "pildil")
Suht spetsiaalselt olen nüüd Ukraina meedia artikleid diagonaalis sirvinud - Ülemjuhataja ja Presidendi kantselei võimalikust omavahelisest vastasseisust ei kirjutata.(tinglikult väidan nii - sestap kindlasti kusagil keegi kirjutab/targutab, loob seoseid, "ehitab", teeb midagi veel.)
See vastasseisu arutamine on rohkem Lääne meedia teema, mida siis Ukraina meedia, suht harvadel juhtudel, tsiteerib.
Tehes seda jätkuvalt lugupidavalt, nö kolmandas isikus, positsioone võtmata.
Kui oleks võimalus siin lõimes soovida, siis väga ootaks Akf Fucs'i teadmisi Jermakovi kohta.
Mulle siit-sealt on jäänud mulje, et tegemist on tahaplaanile hoidva ja vastuolulise halli kardinaaliga.
Kindlasti võin eksida.
Mulle siit-sealt on jäänud mulje, et tegemist on tahaplaanile hoidva ja vastuolulise halli kardinaaliga.
Kindlasti võin eksida.
Mul muud midagi tarka selle teema kohta öelda ei ole aga kahtlemata on akf Fucs selle foorumi üks kõige väärtuslikum kasutaja. Ära lase ennast mingitel tühikargajatel liigutada. Ma usun et 99% loeb hea meelega sinu kirjutisi.
Oleks siin sama laikide süsteem nagu feissbookis siis paistaks üldsuse arvamus paremini välja.
Oleks siin sama laikide süsteem nagu feissbookis siis paistaks üldsuse arvamus paremini välja.
Väga paljude Ukraina sõjateemade puhul, pole meil mitte mingeid fakte ning dokumentaaltõestusi ja järeldusi teeme vaid pinnavirvenduste pealt.
Nende pinnavirvenduste korral tõesti ei ole võimalik puust ja punaseks teistele asju selgeks teha - vabandused selles suhtes enda poolt.
Kui näen, et teema kaldub usule või mitteusule, siis enamasti loobun oma tõe tagaajamisest - küll aeg tegeliku paika loksutab.
Aga keda Zaluzhny vallandamise teema veel huvitab, siis Juri Shvets tsiteerib järjest olulisemaid lääne meediaväljaandeid.
Väga karmid ja järsud hinnangud ka lääne poolt, mis järgneks Za kohalt mahavõtmise suhtes.
https://www.youtube.com/watch?v=CHRbsHi ... 0%B0%D0%BB
Nende pinnavirvenduste korral tõesti ei ole võimalik puust ja punaseks teistele asju selgeks teha - vabandused selles suhtes enda poolt.
Kui näen, et teema kaldub usule või mitteusule, siis enamasti loobun oma tõe tagaajamisest - küll aeg tegeliku paika loksutab.
Aga keda Zaluzhny vallandamise teema veel huvitab, siis Juri Shvets tsiteerib järjest olulisemaid lääne meediaväljaandeid.
Väga karmid ja järsud hinnangud ka lääne poolt, mis järgneks Za kohalt mahavõtmise suhtes.
https://www.youtube.com/watch?v=CHRbsHi ... 0%B0%D0%BB
Viimati muutis gaal, 01 Veebr, 2024 22:00, muudetud 3 korda kokku.
UKR presidendi kantseleiülem Andri Jermak ( s. 1971) on tõepoolest tagaplaanile hoidev ; Samas ,kui pildil president Zelenski , on ta alati kohal. Amet selline.
. Tema kohta "liigub " ukranetis kohati uskumatut ja kollast kuni miinimum moskvani mõjuagendini... .Rõhk on miinimumil.
alustada tuleks siit , mis ta kajastab ja mis oluline. https://t.me/ermaka2022
Vene-Ukraina sõda II osa
Soovitan kuulata Mykhailo Podolyak intervjuud venekeelsele Delfile.
Toob nägemuse Zaluzhny võimaliku mahavõtmise kohta ka presidendi kantselei poolt vaadatuna (kuskil 23 min paiku) - positsioonisõda poliitikute jaoks pole tõesti lahendus, aga kas väejuhi soovitud vahetus nüüd sõjas murrangu tooks - peab ikka tõesti sõjaväljal toimuvast reaalsusest kaugel seisma.
IL-76 kohta mitte mingit uut infot
https://www.youtube.com/watch?v=qqloMSK ... 0%B2%D0%B0
Toob nägemuse Zaluzhny võimaliku mahavõtmise kohta ka presidendi kantselei poolt vaadatuna (kuskil 23 min paiku) - positsioonisõda poliitikute jaoks pole tõesti lahendus, aga kas väejuhi soovitud vahetus nüüd sõjas murrangu tooks - peab ikka tõesti sõjaväljal toimuvast reaalsusest kaugel seisma.
IL-76 kohta mitte mingit uut infot
https://www.youtube.com/watch?v=qqloMSK ... 0%B2%D0%B0
Re: Vene-Ukraina sõda II osa
Siis on poliitikud kuidagi liiga kindlalt ennast tundma hakanud. Endiselt on üks võimalikke lahendusi kapituleerumine, 20% territooriumi loovutamine ja võimuvahetus Kiievis. Iisraelis Netaniahu võib sisepoliitilistel kaalutlustel otsustada, kui palju Hamasi või Hizbollat parasjagu tümitada, aga Ukraina võitleb jätkuvalt oma olemasolu eest. Idiootlikud mängud

Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Jermakist jääb 50/50 tunne jah. M6tlen, et kui läänes temast suuremalt kirjutama hakatakse, et Jermak on yks kahtlane mees, siis minu pea läheb sassi, kas on venelaste infoop v6i mitte? Siis on kont suus ja näri seda.
Haakub eelnevaga
https://twitter.com/RALee85/status/1753 ... iNEew&s=19
Zaluzhny: "We must acknowledge the significant advantage enjoyed by the enemy in mobilizing human resources"
"remain hamstrung by the imperfections of the regulatory framework in our country, as well as the partial monopolization of the defense industry"
Zaluzhny: "We must acknowledge the significant advantage enjoyed by the enemy in mobilizing human resources"
"remain hamstrung by the imperfections of the regulatory framework in our country, as well as the partial monopolization of the defense industry"
Ja hakkasid kohe nipsust mainekujundamisega tegelemaUlfhednar kirjutas: ↑02 Veebr, 2024 15:40 Haakub eelnevaga

Vene-Ukraina sõda II osa
Ukraina tahab orkistanilt praeguse seisuga ca 1 triljoni(tänud parandamast akf
) dollari eest tekitatud kahjude kinnimaksmist...

https://twitter.com/nexta_tv/status/1753492731987398706Ukraine wants $1 trillion from Russia as compensation for losses from the military conflict - Ukrainian presidential economic adviser Oleh Ustenko has said
"We are not talking about the figure of $300-350 billion of their foreign exchange reserves. According to Kyiv's estimates, it is about $750 billion in direct losses. Add there more indirect losses, which can raise this figure to $1 trillion," Ustenko said.
Viimati muutis ruger, 02 Veebr, 2024 22:26, muudetud 1 kord kokku.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Re: Vene-Ukraina sõda II osa
Ta peaks kogu selle abi ka kinni maksma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaido999, Tauri_J ja 11 külalist