Lemet kirjutas: ↑13 Sept, 2024 17:26
Pime aeg tulemas, seoses sellega küsimus- kas kellelgi on Silverled LED pirnidega kogemust? Kuumus ei tohiks vist reflektoritele probleem olla?
Kuumusega küll probleemi ei teki, halogeenid annavad kordi rohkem sooja välja. Vastupidi, talvel hakkad tulede jäätumisega vaeva nägema ja kondens/udu ei taha kah üldse vabatahtlikult laternast välja minna
Ja halogeenile mõeldud lähituledes LED-i kasutamine on komplitseeritud. Tuleb jälgida, et valguselement jääks samasse asendisse ja kohta, kus halogeeni hõõgniitki. Enamasti neil hiina LED-idel on asend muudetav. Põmst iga kord pirni vahetades saab natuke võimelda, et valgusvihk ilus jääks. Üldiselt, kaasajal eriti keegi kiusama ledide pärast ei kipu, kui just tuli taevasse ja silma ei näita.
Ülevaatusele muidugi nägu pole mõtet näidata, kui laternal vastavat tähist peal pole. Minu autol on õnneks latern lihtsalt eemaldatav ja ÜV jaoks legaalse laterna komplekt riiulis.
Ning ma tegin natuke uurimistööd, mis kõlbab ja mis mitte ning tellisin pirnid hiinamaalt. Viimane paar, mis kuu aega tagasi varuks tellisin, maksis kümneka. Minu läbisõidu juures kestavad aasta-paar.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.