Nutt ja hala
Re: Nutt ja hala
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
-
lennumudelist
- Liige
- Kontakt:
Oo, aitäh kaasa mõtlemast...
...ja tead, ma vist leidsin lahenduse.
Lugesin reegleid veel ja teistpidi, nii nagu jurist loeb... võtmesõna on VLOS (otsenähtavus).
Ma pean tegema nii, et kuigi ma vaatan ka ekraani, oleks VLOS tagatud kõigest hoolimata. Siis ei ole vaatlejat vaja. Selleks tuleb mul drooni sappa kohe esmalennust alates kinnitada umbes selline latern, nagu Tallinna teletorni tipus on. LED valgusallikas võimsusega 50W või isegi 100W, mida on näha üüratu maa taha. Näiteks on mul vaja ühte kilomeetrit, et lennata üle lahesopi - aga sihukesed paistavad kümme. Kui siis tekib probleem ja keegi väidab et "sa lendasid VLOS-ist välja", saan öelda "teeme katse, tõestan et oli VLOS - seda laternat näete kümne kilomeetri pealt".
Kui siis keegi küsib, "aga mida sa nägid" saan ausa näoga öelda: "nägin, et droon on jätkuvalt õhus, planeeritud suunasektoris, ohutul kõrgusel, langevari pole avanenud ja selle avamiseks pole põhjust, droon osutab sabaga minu poole ja lähedal pole õhus lennukeid, koptereid, supermeest ega fakiire lendavatel vaipadel".
JOKK.
...ja tead, ma vist leidsin lahenduse.
Lugesin reegleid veel ja teistpidi, nii nagu jurist loeb... võtmesõna on VLOS (otsenähtavus).
Ma pean tegema nii, et kuigi ma vaatan ka ekraani, oleks VLOS tagatud kõigest hoolimata. Siis ei ole vaatlejat vaja. Selleks tuleb mul drooni sappa kohe esmalennust alates kinnitada umbes selline latern, nagu Tallinna teletorni tipus on. LED valgusallikas võimsusega 50W või isegi 100W, mida on näha üüratu maa taha. Näiteks on mul vaja ühte kilomeetrit, et lennata üle lahesopi - aga sihukesed paistavad kümme. Kui siis tekib probleem ja keegi väidab et "sa lendasid VLOS-ist välja", saan öelda "teeme katse, tõestan et oli VLOS - seda laternat näete kümne kilomeetri pealt".
Kui siis keegi küsib, "aga mida sa nägid" saan ausa näoga öelda: "nägin, et droon on jätkuvalt õhus, planeeritud suunasektoris, ohutul kõrgusel, langevari pole avanenud ja selle avamiseks pole põhjust, droon osutab sabaga minu poole ja lähedal pole õhus lennukeid, koptereid, supermeest ega fakiire lendavatel vaipadel".
JOKK.
Sugugi mitte. Jätad jampslikud nõuded tähelepanuta ja närvid korraslennumudelist kirjutas: ↑13 Sept, 2024 22:50Nihukeses õigusruumis millegi arendamine nõuab sitkest materjalist närve.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Nursipalust, Keskpolügoonist jm KV harjutusväljadest
Seda väljundit pole. Ma ei tea mida ja kas ma homme jõuan. Ja kui täna jõuan siis kui kaua. Südamega korras pole lood.mongol kirjutas: ↑14 Sept, 2024 22:27Nagu enne öeldi - need, kes kaitseväele palka maksavad ehk siis kaitseliitlased. Ja see on väga okei, mehed-naised tuelvad pärast töönädalat omandama-harjutama asju, mis aitavad tiblasid ja muud prügi kiiremini-paremini vigaseks ja/või biomassiks muuta. Ilma sunnita tulevad, ise tahavad, just selliseid ei tohiks kuidagigi takistada ega pidurdada. Astu ise ka Liitu, sa tundud päris nutikas olema, küll võrukad/põlvakad/valgakad (jään võlgu, mis piires sa oled ja mis malev võiks sobida) sulle väljundi leiavad. Kasvõi välikokana, mis on üks olulisemaid ameteid peale reamees KeegiRebane11 kirjutas: ↑13 Sept, 2024 22:12 https://www.postimees.ee/8095419/kaitse ... t-laskmist
Ma muidugi ei saa aru, miks tehakse sellised suured paugud nädalavahetusel? Nädala sees ei paneks keegi neid eriti tähele- kes koolis, kes tööl. Häiriks ilmselt vähem.![]()
-
davidsoniharald
- Liige
- Kontakt:
Re: Nursipalust, Keskpolügoonist jm KV harjutusväljadest
Seda enam tasub laigulistega metsas olla. Arstiabi on lähemal kui arvad.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Re: Nursipalust, Keskpolügoonist jm KV harjutusväljadest
OT algab.
OT lõpeb.
Haige süda vajabki mõistlikku liigutamist! Minu "ihudoktor" ütleb, et süda on nagu iga teine lihas - tahab pidevalt (mõõdukat) treenimist. Tean omast käest ...
OT lõpeb.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Mulle läheks siis vaja kandetooli, 3 vahetust kandjaid (metsane maastik ja kaalu ikka 90 kg ligi). Proua Müllerova tüüpi jõuallikas jääks lahjaks.
Paar meest võiks veelolla kes tuult lehvitaks ja kihulasi eemale peletaks. Nii võiks sõjaväljale minna küll.
Paar meest võiks veelolla kes tuult lehvitaks ja kihulasi eemale peletaks. Nii võiks sõjaväljale minna küll.
Krt, ära hala 
Mul on 120+ kilosed mehed jooksnud täitsa iseseisvalt. Aga üldiselt ma need liikumist mittesallivad ümarad poisid panen just paiksematesse kohtadesse, kui soovivad.
Konservidest jagad, süüa teha oskad, võtad koka ameti. Seal on alati kiibitsejaid, keda rakendada sooja lihatüki eest kasvõi lehvikupoisina.
Mul on 120+ kilosed mehed jooksnud täitsa iseseisvalt. Aga üldiselt ma need liikumist mittesallivad ümarad poisid panen just paiksematesse kohtadesse, kui soovivad.
Konservidest jagad, süüa teha oskad, võtad koka ameti. Seal on alati kiibitsejaid, keda rakendada sooja lihatüki eest kasvõi lehvikupoisina.
professional retard
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
120 kg poisid saavad tavaliselt....kuulipilduriks 
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Vabandused - vabandused...
Mul 90+ kilo; äkksurm 7 min ja mitu šhokki; südameop 6 aastat tagasi - südames plasttorud ja elektriline süütesüsteem. Olen sama vana ning poolpika Ironmani tegin sel aastal 7 tunni sisse.
Leukeemiast ei hakka pikemalt seletamagi ...
Kes tahab, leiab võimaluse, kes ei taha, leiab vabanduse!
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Jätame nüüd ikka akf-ide tervise eest hoolitsemise nende endi ja arstide vaheliseks asjaks.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Mul ka selle 88 kilo sisse pekki eriti ei mahu. Südame op 4 aastat tagasi, 12 tundi, sellest 8 tundi seisatud südamega. Torud võeti enda kätest - jalgadest, kõik südame sooned vahetati välja. Alati kõik 100% ei õnnestu, asja praegu uuritakse ja tuleb ehk uuesti noa alla minna. Suurem jama see, et vererõhk võib ootamatult hästi alla minna, 97 -98 ülemine siis.mart2 kirjutas: ↑17 Sept, 2024 17:27Vabandused - vabandused...
Mul 90+ kilo; äkksurm 7 min ja mitu šhokki; südameop 6 aastat tagasi - südames plasttorud ja elektriline süütesüsteem. Olen sama vana ning poolpika Ironmani tegin sel aastal 7 tunni sisse.
Leukeemiast ei hakka pikemalt seletamagi ...![]()
Kes tahab, leiab võimaluse, kes ei taha, leiab vabanduse!![]()
Ma ei ole pakkunud raviskeemi ...
Küll aga viitasin eespool pakutud variandile, et KL leiab igale soovijale mingi rakenduse!
Lõpetan hala!
Kinnitan, et minu poole pöörduv vabatahtlik leiab minu mõjutamisel kindlasti endale funktsiooni. Mis siis, et ma pole mingi otsustaja, vaid kõige väiksem mõttetu mutter. Aga see-eest tutvustega ja miskit kannatab alati leida, mis sobib ka.
professional retard
Eks see ka, et mu võbev eluküünal kustutataks kiirelt ära, kui abikaasa teada saab. Muru niita see mees ei jõua aga Kaitseliitu tegemistest võtab osa.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist