Sugugi mitte. Jätad jampslikud nõuded tähelepanuta ja närvid korraslennumudelist kirjutas: ↑13 Sept, 2024 22:50Nihukeses õigusruumis millegi arendamine nõuab sitkest materjalist närve.
Seda väljundit pole. Ma ei tea mida ja kas ma homme jõuan. Ja kui täna jõuan siis kui kaua. Südamega korras pole lood.mongol kirjutas: ↑14 Sept, 2024 22:27Nagu enne öeldi - need, kes kaitseväele palka maksavad ehk siis kaitseliitlased. Ja see on väga okei, mehed-naised tuelvad pärast töönädalat omandama-harjutama asju, mis aitavad tiblasid ja muud prügi kiiremini-paremini vigaseks ja/või biomassiks muuta. Ilma sunnita tulevad, ise tahavad, just selliseid ei tohiks kuidagigi takistada ega pidurdada. Astu ise ka Liitu, sa tundud päris nutikas olema, küll võrukad/põlvakad/valgakad (jään võlgu, mis piires sa oled ja mis malev võiks sobida) sulle väljundi leiavad. Kasvõi välikokana, mis on üks olulisemaid ameteid peale reamees KeegiRebane11 kirjutas: ↑13 Sept, 2024 22:12 https://www.postimees.ee/8095419/kaitse ... t-laskmist
Ma muidugi ei saa aru, miks tehakse sellised suured paugud nädalavahetusel? Nädala sees ei paneks keegi neid eriti tähele- kes koolis, kes tööl. Häiriks ilmselt vähem.![]()
Haige süda vajabki mõistlikku liigutamist! Minu "ihudoktor" ütleb, et süda on nagu iga teine lihas - tahab pidevalt (mõõdukat) treenimist. Tean omast käest ...
Vabandused - vabandused...
Mul ka selle 88 kilo sisse pekki eriti ei mahu. Südame op 4 aastat tagasi, 12 tundi, sellest 8 tundi seisatud südamega. Torud võeti enda kätest - jalgadest, kõik südame sooned vahetati välja. Alati kõik 100% ei õnnestu, asja praegu uuritakse ja tuleb ehk uuesti noa alla minna. Suurem jama see, et vererõhk võib ootamatult hästi alla minna, 97 -98 ülemine siis.mart2 kirjutas: ↑17 Sept, 2024 17:27Vabandused - vabandused...
Mul 90+ kilo; äkksurm 7 min ja mitu šhokki; südameop 6 aastat tagasi - südames plasttorud ja elektriline süütesüsteem. Olen sama vana ning poolpika Ironmani tegin sel aastal 7 tunni sisse.
Leukeemiast ei hakka pikemalt seletamagi ...![]()
Kes tahab, leiab võimaluse, kes ei taha, leiab vabanduse!![]()
Ma ei ole pakkunud raviskeemi ...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline