Nutt ja hala

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas loomake »

:mrgreen: Lähtudes siis, "puu ümber kukub ja keegi seda ei kuule..." teooriast. Siis olukorral lahendus iseenesest. nii kui keegi näeb seda drooni lendamas ongi ta kohe ka vaatleja.... :write:
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
lennumudelist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lennumudelist »

Oo, aitäh kaasa mõtlemast...

...ja tead, ma vist leidsin lahenduse. :D

Lugesin reegleid veel ja teistpidi, nii nagu jurist loeb... võtmesõna on VLOS (otsenähtavus).

Ma pean tegema nii, et kuigi ma vaatan ka ekraani, oleks VLOS tagatud kõigest hoolimata. Siis ei ole vaatlejat vaja. Selleks tuleb mul drooni sappa kohe esmalennust alates kinnitada umbes selline latern, nagu Tallinna teletorni tipus on. LED valgusallikas võimsusega 50W või isegi 100W, mida on näha üüratu maa taha. Näiteks on mul vaja ühte kilomeetrit, et lennata üle lahesopi - aga sihukesed paistavad kümme. Kui siis tekib probleem ja keegi väidab et "sa lendasid VLOS-ist välja", saan öelda "teeme katse, tõestan et oli VLOS - seda laternat näete kümne kilomeetri pealt".

Kui siis keegi küsib, "aga mida sa nägid" saan ausa näoga öelda: "nägin, et droon on jätkuvalt õhus, planeeritud suunasektoris, ohutul kõrgusel, langevari pole avanenud ja selle avamiseks pole põhjust, droon osutab sabaga minu poole ja lähedal pole õhus lennukeid, koptereid, supermeest ega fakiire lendavatel vaipadel".

JOKK. :D
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

lennumudelist kirjutas: 13 Sept, 2024 22:50Nihukeses õigusruumis millegi arendamine nõuab sitkest materjalist närve.
Sugugi mitte. Jätad jampslikud nõuded tähelepanuta ja närvid korras :mrgreen: .
Rebane11
Liige
Kontakt:

Nursipalust, Keskpolügoonist jm KV harjutusväljadest

Postitus Postitas Rebane11 »

mongol kirjutas: 14 Sept, 2024 22:27
Rebane11 kirjutas: 13 Sept, 2024 22:12 https://www.postimees.ee/8095419/kaitse ... t-laskmist
Ma muidugi ei saa aru, miks tehakse sellised suured paugud nädalavahetusel? Nädala sees ei paneks keegi neid eriti tähele- kes koolis, kes tööl. Häiriks ilmselt vähem.
Nagu enne öeldi - need, kes kaitseväele palka maksavad ehk siis kaitseliitlased. Ja see on väga okei, mehed-naised tuelvad pärast töönädalat omandama-harjutama asju, mis aitavad tiblasid ja muud prügi kiiremini-paremini vigaseks ja/või biomassiks muuta. Ilma sunnita tulevad, ise tahavad, just selliseid ei tohiks kuidagigi takistada ega pidurdada. Astu ise ka Liitu, sa tundud päris nutikas olema, küll võrukad/põlvakad/valgakad (jään võlgu, mis piires sa oled ja mis malev võiks sobida) sulle väljundi leiavad. Kasvõi välikokana, mis on üks olulisemaid ameteid peale reamees Keegi :)
Seda väljundit pole. Ma ei tea mida ja kas ma homme jõuan. Ja kui täna jõuan siis kui kaua. Südamega korras pole lood.
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Re: Nursipalust, Keskpolügoonist jm KV harjutusväljadest

Postitus Postitas davidsoniharald »

Seda enam tasub laigulistega metsas olla. Arstiabi on lähemal kui arvad.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
mart2
Liige
Kontakt:

Re: Nursipalust, Keskpolügoonist jm KV harjutusväljadest

Postitus Postitas mart2 »

OT algab.
Rebane11 kirjutas: 16 Sept, 2024 19:49
mongol kirjutas: 14 Sept, 2024 22:27 ... Astu ise ka Liitu, sa tundud päris nutikas olema, küll võrukad/põlvakad/valgakad (jään võlgu, mis piires sa oled ja mis malev võiks sobida) sulle väljundi leiavad. Kasvõi välikokana, mis on üks olulisemaid ameteid peale reamees Keegi :)
Seda väljundit pole. Ma ei tea mida ja kas ma homme jõuan. Ja kui täna jõuan siis kui kaua. Südamega korras pole lood.
Haige süda vajabki mõistlikku liigutamist! Minu "ihudoktor" ütleb, et süda on nagu iga teine lihas - tahab pidevalt (mõõdukat) treenimist. Tean omast käest ...
OT lõpeb.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Rebane11
Liige
Kontakt:

Mulle läheks siis vaja kandetooli, 3 vahetust kandjaid (metsane maastik ja kaalu ikka 90 kg ligi). Proua Müllerova tüüpi jõuallikas jääks lahjaks.
Paar meest võiks veelolla kes tuult lehvitaks ja kihulasi eemale peletaks. Nii võiks sõjaväljale minna küll.
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Krt, ära hala :)
Mul on 120+ kilosed mehed jooksnud täitsa iseseisvalt. Aga üldiselt ma need liikumist mittesallivad ümarad poisid panen just paiksematesse kohtadesse, kui soovivad.
Konservidest jagad, süüa teha oskad, võtad koka ameti. Seal on alati kiibitsejaid, keda rakendada sooja lihatüki eest kasvõi lehvikupoisina.
professional retard
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

120 kg poisid saavad tavaliselt....kuulipilduriks :)
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
mart2
Liige
Kontakt:

Rebane11 kirjutas: 17 Sept, 2024 9:09 Mulle läheks siis vaja kandetooli, 3 vahetust kandjaid (metsane maastik ja kaalu ikka 90 kg ligi). Proua Müllerova tüüpi jõuallikas jääks lahjaks.
Paar meest võiks veelolla kes tuult lehvitaks ja kihulasi eemale peletaks. Nii võiks sõjaväljale minna küll.
Vabandused - vabandused...
Mul 90+ kilo; äkksurm 7 min ja mitu šhokki; südameop 6 aastat tagasi - südames plasttorud ja elektriline süütesüsteem. Olen sama vana ning poolpika Ironmani tegin sel aastal 7 tunni sisse.
Leukeemiast ei hakka pikemalt seletamagi ... :(

Kes tahab, leiab võimaluse, kes ei taha, leiab vabanduse! :idea:
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Jätame nüüd ikka akf-ide tervise eest hoolitsemise nende endi ja arstide vaheliseks asjaks.
Rebane11
Liige
Kontakt:

mart2 kirjutas: 17 Sept, 2024 17:27
Rebane11 kirjutas: 17 Sept, 2024 9:09 Mulle läheks siis vaja kandetooli, 3 vahetust kandjaid (metsane maastik ja kaalu ikka 90 kg ligi). Proua Müllerova tüüpi jõuallikas jääks lahjaks.
Vabandused - vabandused...
Mul 90+ kilo; äkksurm 7 min ja mitu šhokki; südameop 6 aastat tagasi - südames plasttorud ja elektriline süütesüsteem. Olen sama vana ning poolpika Ironmani tegin sel aastal 7 tunni sisse.
Leukeemiast ei hakka pikemalt seletamagi ... :(

Kes tahab, leiab võimaluse, kes ei taha, leiab vabanduse! :idea:
Mul ka selle 88 kilo sisse pekki eriti ei mahu. Südame op 4 aastat tagasi, 12 tundi, sellest 8 tundi seisatud südamega. Torud võeti enda kätest - jalgadest, kõik südame sooned vahetati välja. Alati kõik 100% ei õnnestu, asja praegu uuritakse ja tuleb ehk uuesti noa alla minna. Suurem jama see, et vererõhk võib ootamatult hästi alla minna, 97 -98 ülemine siis.
mart2
Liige
Kontakt:

Kriku kirjutas: 18 Sept, 2024 8:31 Jätame nüüd ikka akf-ide tervise eest hoolitsemise nende endi ja arstide vaheliseks asjaks.
Ma ei ole pakkunud raviskeemi ... :dont_know:

Küll aga viitasin eespool pakutud variandile, et KL leiab igale soovijale mingi rakenduse!

Lõpetan hala! 8)
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Kinnitan, et minu poole pöörduv vabatahtlik leiab minu mõjutamisel kindlasti endale funktsiooni. Mis siis, et ma pole mingi otsustaja, vaid kõige väiksem mõttetu mutter. Aga see-eest tutvustega ja miskit kannatab alati leida, mis sobib ka.
professional retard
Rebane11
Liige
Kontakt:

Eks see ka, et mu võbev eluküünal kustutataks kiirelt ära, kui abikaasa teada saab. Muru niita see mees ei jõua aga Kaitseliitu tegemistest võtab osa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline