Nutt ja hala

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
mart2
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas mart2 »

Rebane11 kirjutas: 19 Sept, 2024 15:15 Eks see ka, et mu võbev eluküünal kustutataks kiirelt ära, kui abikaasa teada saab. Muru niita see mees ei jõua aga Kaitseliitu tegemistest võtab osa.
No näed, jõudsimegi asja tegeliku tuumani ... :lol:
Mulle ka arst ütles piirid, mida pean järgima, kuid olulisemaks pidas siiski naise poolt sportimiseks antavat luba! :mrgreen:

Teema lõpp.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Rebane11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebane11 »

Sinu 2 jämedat tärni ja minu õbluke 1 pael siis võrdsed? Eit otsustab.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Rebane11 kirjutas: 20 Sept, 2024 22:21 Sinu 2 jämedat tärni ja minu õbluke 1 pael siis võrdsed? Eit otsustab.
Tärnid-paelad ei loe, kui Ülemjuhataja midagi on pähe võtnud... :lol:

Kui kindralid kuulasid ka kunagi Gefreiter Adolf Schicklgruberi korraldusi, pole meil oma kaasasid häbeneda midagi! 8)
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Rebane11
Liige
Kontakt:

Mina kuulutan kõik ideed ja otsused mis minu sõidusuunaga ühtivad, naise omaks. Siis saab nende ülejäänute puhul tõmmata varrukast trumpässa ja küsida, et armas naine, kas tõesti peab alati sinu arvamus peale jääma. Enamasti siis ta murdub.
parkija
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas parkija »

Mobiilside juurde : Helistas sideettevõtte töötaja ning uuris , miks ma operaatorit vahetan , ma siis jätkuvalt et kui 3G võrk kinni keerati ei ole võimalik telefoniga kõnelda , et kas nüüd on mul kohustus omada kõnede jaoks 2G telefoni ja tilulilu jaoks 4 ja 5 G aparaati , siis tuli selgitus kuidas kõigil operaatoritel on levi augud ja siis tuli selline pauk mis mind tummaks võttis , nimelt : "Äkki te naaber räägib ka samal ajal" , pidasin targemaks kõne lõpetada .
Kuidas siis ikkagi selle "kõik on rahul" 4G ja 5G võrguga on , kas peabki oma telefonikõned naabriga kordamööda pidama ?
diesel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas diesel »

tavaline kõne on alati 2g, olenemata operaatorist või telefonist.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

diesel kirjutas: 23 Sept, 2024 10:37 tavaline kõne on alati 2g, olenemata operaatorist või telefonist.
Mul kuri kahtlus, et minu kõned toimuvad üle VoLTE enamasti.
parkija
Liige
Kontakt:

Minu "torul" on kõik Volt ja ma ei tea mis veel sisse lülitatud , eks ma muidugi parajas "augus" elan ka , raadio ka ei taha mängida , ikka kuidagi lainetab , peab antenni keerama ja kohta otsima ja ikka ujub jaama pealt ära .
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Eks siis peadki selle operaatori valima kellel sinu kodus parim levi on. 3G kaob muide kõigil ära, lihtsalt Telia oli selles osas kiireim.
tsivi_list
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tsivi_list »

diesel kirjutas: 23 Sept, 2024 10:37 tavaline kõne on alati 2g, olenemata operaatorist või telefonist.
Ära valeta.
Kui ei tea, ei pea sõna võtma.
diesel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas diesel »

ei valeta. hiljuti pidin leviprobleemide tõttu operaatorit vahetama ja siis tehnikud seletasid, et tavaline kõne on alati 2g. üle neti asjad on muidugi teine teema. nuputelefon neid nagunii ei toeta vist. kui mulle pläma aeti, siis parem seleta kuis tegelikult asi on, mitte ära hakka kohe paukuma.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

diesel kirjutas: 23 Sept, 2024 16:26 ei valeta. hiljuti pidin leviprobleemide tõttu operaatorit vahetama ja siis tehnikud seletasid, et tavaline kõne on alati 2g. üle neti asjad on muidugi teine teema. nuputelefon neid nagunii ei toeta vist. kui mulle pläma aeti, siis parem seleta kuis tegelikult asi on, mitte ära hakka kohe paukuma.
Kui telefon toetab ja 4G/5G levi olemas siis arvatavasti toimub vaikimisi kõne üle VoLTE. Veel on võimalik Wifi võrgus VoWifi kõnesid teha, kasulik majades kus moblalevi kehva aga internet olemas.
Kusjuures paljudel nuputelefonidel on ka 4G ja VoLTE olemas.
parkija
Liige
Kontakt:

Minu teadmised on suhtlusest sideoperaatori tehnikuga , 2G võrgus on ka internet võimalik kuid ta on jube aeglane , nüüd kõnede juurde , kuskilt kunagi kuuldud raadiosaates teadjad rääkisid sedasi , kui on vaja mobiiltelefone pealt kuulata , 3G ja 4G surutakse maha , telefon läheb 2 G sagedusele ja seal on juba lihtne , järeldada saab siis : kõned toimuvad 4G ja 5G võrgus ning need on "raskelt" krüptitud , 2G võrk on "lahjem" , kuid jah , need NMT 450 ajad , kui autost sai "kunstneeruga" soome helistada , need on läinud .
Rebane11
Liige
Kontakt:

Mul teile pisike peamurdmine. 18.10 2023 andsime sisse avalduse autistist lapsele tugiisiku saamiseks järgnevaks pooleks aastaks (olime saanud seda juba 2,5 aastat).Üllatus oli see, et meie saime otsusest teada 4. jaanuar, tugiisikuga tööleping lõpetati 29. detsember. Esmalt pöördusin lasteombutsmani poole, see märkis 7 punkti seaduserikkumist, aga kuna temal puudub käskiv kõneviis, siis soovitas kohut. Tartu halduskohtu otsus jõustus 17. augustil. Otsuse täideviimise tähtaega polnud. Mitte midagi pole muutunud siiani. Vallas menetlevad ja pikendavad menetlust.
Siin mõned afk rebivad käe liigesest lahti et Kaitseliitu. Keda ma kaitsen? Kohtukulud Valga valla vastu olid meil 20 Eur. Kas ma peaksin tegema midagi head kellelegi kes minu peale sülitab?
nukkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nukkel »

Tobe küsimus aga palun vabandust. Kas eestis siis antakse autistile tugiisik pooleks aastaks?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 2 külalist