Meie ja liitlaste taristu Läänemere põhjas

Kindlusehitised. Teed, sadamad ja lennuväljad. Kasarmud ja linnakud.
Maalinnad ja linnused. Kõik militaararhitektuurist.
Vasta
mart2
Liige
Kontakt:

Re: EV energia ja julgeolek

Postitus Postitas mart2 »

Some kirjutas: 25 Dets, 2024 15:17 Estlink 2 teadmata põhjusel rivist väljas...
Kui sellist uudist JÄLLE kuulen, siis ei suuda aru saada nende inimeste "pealuuehitusest", kes tõsimeeli kinnitavad, et tuumajaama või muud alalist vooluga varustamise kindlust tagavat jaama pole meile vaja, sest energiakindluse tagame kaabliühendustega ...
:wall:
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Benjy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Benjy »

https://majandus.postimees.ee/8160857/i ... k-2-juures

Laps kommenteeris kõrvalt, et kala hammustas. Umbes selline see meie käitumine on. Me oleme tegelikult sõjas, me lihtsalt ei saa sellest aru.
Kasutaja avatar
Chupacabra
Liige
Kontakt:

Re: VF toimetab? Infokillud ja uudised, mis mujale ei sobi.

Postitus Postitas Chupacabra »

See laev on veel Eesti lähedal
https://www.marinetraffic.com/en/ais/de ... XIN_TIAN_2

Kui nüüd EOVJ või merevägi seda laeva kinni ei võta, siis mina ei usu enam meie jõustruktuuride juhtidesse. Mitte kellelgi pole mune.
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maksipoiss »

Et siis eelmine laev lasti alles laupäeval Taani juurest minema ja juba järgmine teeb tükke :scratch:. Sellisel juhul tuleb tuleb küll töötavaid merealuseid ühendusi pigem boonusena võtta :wall:
kollanePuu
Uudistaja

Postitus Postitas kollanePuu »

Merevägi peaks tegelikult midagi tegema hakkama tööna. Eskortima vms. igat sellist kahtlast laeva kahurid sihitult ja hoitatuslaske tegema kui ankruga mängitakse. Patrullima kaablite pealset pinda. Arestima laevu kui see s*tt jätkub või selline intsident juhtub. Miks pole see Hiina vms. parsa FSB meeskonnaga Eesti laeva kahurite sihtmärgis? Jah laevad on meil on nagu on aga tsiviili vastu käib ikka. Kuidas ei ole meie mereväe ülessanne ikka veel selle taristu kaitse? Mida m*nni see Merevägi üldse teeb kui seda ei tee? Asju on mitu korda juhtunud ja ikka istutakse näpp p*rses. Ma tahaks kuulda kuidas Hiina s*ttahunnik juhtumisi upub Läänemeres, mitte kuidas ülla-ülla kaabel on jälle katki. Kui seda ei saa siis vähemalt kuidas iga Eesti mereväe laev istub igal kahtlasel s*ttahunnikul nii kuklas kui võimalik. KP sihitud kaptenisillale 24/7 vahepealsete hoiatuslaskudega. Iga viie minuti tagant tehakse relva harjutusi Mõni näpukana tabab vööri. Laeva vastaseid rakette võiks ka testida nende läheduses puht kokkusattumusest.
Viimati muutis kollanePuu, 26 Dets, 2024 1:08, muudetud 8 korda kokku.
parkija
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas parkija »

Otsuse, kas ja mida peab keegi tegema langetavad meie armsad poliitikud kes praegu jõulupühi peavad , seega midagi ei juhtu enne kui tuled kustuvad , lõdipükslus jätkub ja kui ka tuled on kustunud alustatakse konsultatsioone , läbirääkimisi .

Rahulikest Jõuludest vist võib vaid unistada .
Kasutaja avatar
Chupacabra
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Chupacabra »

Tundub, et läheb Soome. Kas siis vabatahtlikult või sunniviisiliselt.
Manused
Eagle_S.png
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

kollanePuu kirjutas: 25 Dets, 2024 20:38 Merevägi peaks tegelikult midagi tegema hakkama tööna. Eskortima vms. igat sellist kahtlast laeva kahurid sihitult ja hoitatuslaske tegema kui ankruga mängitakse. Patrullima kaablite pealset pinda. Arestima laevu kui see s*tt jätkub või selline intsident juhtub. Miks pole see Hiina vms. parsa FSB meeskonnaga Eesti laeva kahurite sihtmärgis? Jah laevad on meil on nagu on aga tsiviili vastu käib ikka. Kuidas ei ole meie mereväe ülessanne ikka veel selle taristu kaitse? Mida m*nni see Merevägi üldse teeb kui seda ei tee? Asju on mitu korda juhtunud ja ikka istutakse näpp p*rses. Ma tahaks kuulda kuidas Hiina s*ttahunnik juhtumisi upub Läänemeres, mitte kuidas ülla-ülla kaabel on jälle katki.
Ruttame sündmustest ette teadmata hetkel rikke põhjust, kuid su kriitikaga saab ses mõttes nõus olla, et me oleme asetatud seisu, kus me reageerime teise poole tegudele. Ma oletan, et nn mereõigus meid kui kahju kannatajaid väga hästi ei kaitse ja annab kahju tekitajatele head võimalused jama tekitada. Võib-olla vaba meresõidu mingi reglementide üldine põhimõte? Õigusteemas olen ma muidugi null. Aga üldisemalt olen ma päri foorumlastega, kes märgivad, me oleme juba sõjas. Venelastel ja ta liitlastel on Läänemeres tõestamist küll - 1) pole see teie Nato sisemeri midagi ja 2) kindlad energiaühendused käivad ida poolt mööda maismaad. Kuidas muutuda sündmustele reageerivalt sündmusi juhtivaks või kontrollivaks? Lihtne küsida, raske teoks teha.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Kas Venemaa torud ja kaablid ei saa ootamatult "katki" minna?
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Some kirjutas: 25 Dets, 2024 21:42 Kas Venemaa torud ja kaablid ei saa ootamatult "katki" minna?
Läksid ju.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Ma ei mõtle Ukraina oppe, vaid et EL või NATO annaks märku, et kui meie infraga mässate siis Sila Sibir vms lakkab eksisteerimast.
aero+
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aero+ »

Kas mitte see meriader kes est link 2 katki tegi mitte ka vene infrast läbi ei kütnud?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline