Viimasel hetkel paraku tingmärgid ja andmepunktid kattuvad ja varjutavad teienteist. Varasem vältimismanööver on selle abil välistatud, viimaste sekundite oma - pigem ei julgeks välistada. Radar teeb pöörde ilmselt 1-2 sekundise intervalliga.Kopteri kursist radarivideolt tehtud kaadrid riputasin ülesse mõned postitused ettepoole
P.S. See tuletab meelde... kas Black Hawki piloodi vaateväljas on pimedaid alasid? Sest reisilennukil on need kindlasti.
Vaade väljast
Vaade seest
Mina näen, et potentsiaalne pimeala on esiklaasi tugipiilar.
Isiklikult olen korra napilt pääsenud autoõnnetuse põhjustamisest, kus lähenev sõiduk jäi minu sõiduki esiklaasi tugipiilari varju, ning kulges kiirusega, mis teda seal taga hoidis.
Ühtlasel kiirusel liikuv asi, mis püsib ühtlasel kiirusel otse edasi sõitja vaateväljas liikumatu, on kokkupõrke kursil olev asi (vt. proportional navigation , constant bearing, decreasing range ). Nii mesilane kui rakett teavad seda ja talitavad lennates selle järgi. Samuti peaks seda teadma tüürimees ja autojuht.
It is based on the fact that two vehicles are on a collision course when their direct line-of-sight does not change direction as the range closes.
Võimalik, et piloot tegi vea: ta ei kõigutanud oma pead isegi natuke. Kokkupõrke kursil olev asi püsis vaateväljas samal kohal. Tugipiilari taga, vähemalt seni kuni muutus punktist kujuga objektiks. Pimedas liiga hilja. Piloot arvas, et CRJ on täpp kaugel taevas. Paraku oli CRJ vahetu oht lähedal, millegi varjus. Samas tekitaks see vastuolu käsuga "pass behind CRJ" - piloodil võis mõttest läbi käia "kuidas pagan ma sellest tagantpoolt mööduma pean".At the crossing of two straight roads, a CBDR condition may occur and keep one vehicle in the other's blind spot