Sekeldaja pole see eest midagi lugenud, isegi ei vaevunud oma Kunda sadama fakte kontrollima. Sekeldaja lihstalt sekeldab ehk trollib niisama.
BTW, kuidas see Estonia torpeedoaugu otsimine edeneb? Valitsus varjab siiani tõde?
Sekeldaja pole see eest midagi lugenud, isegi ei vaevunud oma Kunda sadama fakte kontrollima. Sekeldaja lihstalt sekeldab ehk trollib niisama.
Ma ju tõin sulle tsitaadi ja lingi otse Kunda sadama kodulehe ajalooartiklile. See pole teab kui põhjalik, aga põhiline on kirjas. Võid kontrollida muudest allikatest, ajalugu on sama.Kapten Trumm kirjutas: ↑08 Veebr, 2025 14:14Sekeldaja pole see eest midagi lugenud, isegi ei vaevunud oma Kunda sadama fakte kontrollima. Sekeldaja lihstalt sekeldab ehk trollib niisama.
BTW, kuidas see Estonia torpeedoaugu otsimine edeneb? Valitsus varjab siiani tõde?
Või et lausa PPA patrulllaevad. Pajata, palju PPA -l neid laevu ka on?Kapten Trumm kirjutas: ↑ Pakri poolsaare asukana olen ka mina märganud, et PPA/MeV patrulllaevadele meeldib loksuda ankrus Lahepere lahes või Pakri lahes.
Siia palun ma küll konkreetset enda tsitaati või tsitaate nii kasutatud epiteedi kui Estoniaga seotud vandenõuteooriate kohta.Kapten Trumm kirjutas: ↑08 Veebr, 2025 16:18 Mis Estoniat puudutab, siis ma olen alati irooniline olnud selle levitatavate vandenõuteooriate suhtes, mille eest sa mind kuskil närukaelaks nimetasid. Sellest ei loe ma välja muud, kui sa oled sellise jama tõsimeelne uskuja. Näe, neid pommi- ja torpeedoauke ei leitud ka seekord. Äkki tuleks sul endal käia psühhiaatri manu ära ja ehk mingid kangemad tabelid saada?
Enne seisid PPA patrull-laevad, täna seisavad samad MeV patrull-laevad. Või mis intriigi pastakast imeda üritasid?
Eestis on selliste laevade ehitamise kogemus suurim Baltic Workboats'il Saaremaal, kuid nende renomees on suurim alus olnu 45 m pikkune (sama PPA-le ehitatud Raju). Nende laevaehitamise võimalused paistab määravat ehitushallide pikkus, millest pikim on ca 65 m. Tundub, et nad on spetsialiseerunud pigem väikestele ja keskmistele alustele.kaugeltuuriv kirjutas: ↑10 Veebr, 2025 7:09 Sellise kauge vaatlejana küsiks,et millised kohad oleks näiteks Eestis,et laevavõimekust suurendada?Minu vana mäletamise mõõda,kus ma ka ise olen käinud on üheks nendeks Balti Laevaremont Koplis või mida iganes nime see kannab nüüd.Kuidas on Saaremaa laevaehitajaga,kui suuri aluseid see saaks toota,tean,et nad tegid piirivalvealuseid?Isegi müüsid välismaale ja kas midagi on jäänud ka veel Kirde-Eestisse?
Pisikesi remontijaid on vast teisigi,minu kunagise kodulinna Pärnu Laevaremont näitena aga sellised vist toota ei saa terveid aluseid.
Kas kapten Trumm eeldab, et see on ainult mereväe omadus, või käib ka teiste väeliikide ja asutuste kohta? Iseenest pole üllatav, Eestis ongi levinud suhtumine, et eksperte ometi uskuda ei tohi, sest neil on alati küüned enda poole. Võibolla peaks politrukid määrama, kes pedagoogidele, meedikutele, energeetikutele ja vojenspetsidele peale passiks.Kapten Trumm kirjutas: ↑08 Veebr, 2025 10:57Mina lihtsalt näen siin ka tublit annust ametkondliku huvi tõmmata niigi nappi tekki enda peale.
Mitu vastase laeva sa selle laevastikuga hävitad?Vahendid, millega saaks ülesanded täita, on vastavalt hiljuti nähtud esitlusele kolm 85-100 m laeva pealveesensorite, kahuri, miinirelsside ja miinitõrjedroonidega, üheksa 55-65 m laeva pealveesensorite, kahuri, rakettide ja miinirelssidega, üks reostustõrjelaev ja võibolla meredroonid.
Sellist asja saabki kirjutada ainut.....tuutu.mongol kirjutas: ↑10 Veebr, 2025 23:42 Merevägi on meil hetkel siiski jätkuvalt mõttetu (loe: naljanumber). Ja selle seisukoha juurde jään väga pikaks ajaks veel, sest mõned plastikpaadid ning parketti kulutavad mereväeohvitserid ei moodusta kuidagi mereväge. Ennem on Harku ning Rannikukaitse üksused merevägi oma (isesebitud) kaatritega.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline