OK. Ma nimetaks oma hüpoteetilise karistuslaagri Reklaamialase Transsensotoorse Teadvuse Laiendusega Kursusteks.See oleks vaba äritegevuse piiramine
Osalustasu 15000€ per kärss.

OK. Ma nimetaks oma hüpoteetilise karistuslaagri Reklaamialase Transsensotoorse Teadvuse Laiendusega Kursusteks.See oleks vaba äritegevuse piiramine
Oma foobia maandamiseks tuleb ikka kõik teised kinnimajja panna. Siis oled õigel teel!Erureamees kirjutas: ↑05 Mär, 2025 6:20 Kuna Ratta Jürka pole mul veel ukse taga käinud ja eesti meditsiini kohta pole mul ka midagi santi öelda, perearst on ka igai tubli ja hoolas, siis vinguks teemal, mis mul alatasa kopsu üle maksa ajab. Kogu aeg rõhutatakse interneti- turvalisuse tähtsust jne. etc. Kasutan Nord VPN- i ja mitte ainult turvalisuse põhjusel ja alatasa satun netilehekülgedele meie armsas Eestis, mis ei kuva kogu funktsionaalsust (ERR) või hakkavad reklaamiblokeerijate teemal vigisema (Delfi).
Minu teha oleks, ma kriminaliseeriks igasuguse sellise väljapressimise idiootlike reklaamide näitamise teemal. Karistuseks võiks olla kinnipidamine kongis, mille seinad on ekraanid ja mis kuvavad non- stop reklaame. Ja heli loomulikult 30% valjem kui normaalne inimene vaatamiseks- kuulamiseks valiks! Väikseim karistus võiks alata 288 tunnist.
Selle vastu aitab ostu-müügilepingus klausel, et ostja ostab maja "nii nagu on" (as it is)Kapten Trumm kirjutas: ↑05 Mär, 2025 11:01 https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... -uldse-muu
Eestis levib uus kinnisvarah***mise skeem, kus ehituse valdkonnas kogemustega inimesed ostavad maju ilmsete puudustega ja pärast hu**vad sinult kohtus veel pool raha tagasi kah. Otsitakse meelega sellised pakkumisi, kus on juba nähtavaid vigu - loogikaga, et küll tuleb peidetud vigu veelgi välja.
Ei ole Eestis võimalik.AMvA kirjutas: ↑05 Mär, 2025 11:47Selle vastu aitab ostu-müügilepingus klausel, et ostja ostab maja "nii nagu on" (as it is)Kapten Trumm kirjutas: ↑05 Mär, 2025 11:01 https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... -uldse-muu
Eestis levib uus kinnisvarah***mise skeem, kus ehituse valdkonnas kogemustega inimesed ostavad maju ilmsete puudustega ja pärast hu**vad sinult kohtus veel pool raha tagasi kah. Otsitakse meelega sellised pakkumisi, kus on juba nähtavaid vigu - loogikaga, et küll tuleb peidetud vigu veelgi välja.
Rääkisin just ühe notariga ja ütles, et täitsa võimalikKriku kirjutas: ↑05 Mär, 2025 12:06Ei ole Eestis võimalik.AMvA kirjutas: ↑05 Mär, 2025 11:47Selle vastu aitab ostu-müügilepingus klausel, et ostja ostab maja "nii nagu on" (as it is)Kapten Trumm kirjutas: ↑05 Mär, 2025 11:01 https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... -uldse-muu
No kuule! Kui ikka reklaamid ikka nii närvidele käivad, et on siiras soov inimesi selle eest vabaduse võtmise ja piinamisega karistama hakata - siis ära mulle tule rääkima, et tegemist pole haiglase hirmu e. foobiaga.Erureamees kirjutas: ↑05 Mär, 2025 11:46 Vabandust, mida Sa foobiaks nimetad? Ma saan aru küll, milleks reklaamid olemas on, aga minu arusaamisega vabast turumajandusest ei haaku kohustuslik reklaamide vaatamine. Pealegi ma pigem väldiks sellisel viisil reklaamitavaid tooteid. Psühholoogia, You know. Aga kui Sa arvad et reklaamindusel psühholoogiaga puutumus puudub, siis miks mitte....
On ikka märgatud, veidi aja eest juba (6. II):Madis Reivik kirjutas: ↑05 Mär, 2025 11:59 Eesti mees sai Oscari aga ajakirjanduses ei räägi sellest keegi
Selle asemel maadleme spämmiga.
...
Esiteks näita mulle inimest, kes reklaame armastab (jätame vanaaegsed alkoholi- ja autoreklaamid kõrvale)No kuule! Kui ikka reklaamid ikka nii närvidele käivad
Ah ära tule nüüd välja demgoogiavõttega, mille nimi on Argumentum ad populumErureamees kirjutas: ↑05 Mär, 2025 12:25Esiteks näita mulle inimest, kes reklaame armastab (jätame vanaaegsed alkoholi- ja autoreklaamid kõrvale)No kuule! Kui ikka reklaamid ikka nii närvidele käivad
Teiseks puudub mul kahjuks või õnneks võimalus kedagi vangi panna
Kolmandaks kui selliste ütluste põhjal saab foobiaid diagnoosida, siis mina olen pisifoob näiteks Jeremy Clarksoni kõrval.
Ei, päris nii, et "as is" Eestis ei saa. Vastupidist usun, kui näen viidet seadusele või kohtupraktikale.
Kasutajad foorumit lugemas: avrnbr ja 2 külalist