Nutt ja hala

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Erureamees
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Erureamees »

See oleks vaba äritegevuse piiramine
OK. Ma nimetaks oma hüpoteetilise karistuslaagri Reklaamialase Transsensotoorse Teadvuse Laiendusega Kursusteks.
Osalustasu 15000€ per kärss. :lol: :lol:
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Erureamees kirjutas: 05 Mär, 2025 6:20 Kuna Ratta Jürka pole mul veel ukse taga käinud ja eesti meditsiini kohta pole mul ka midagi santi öelda, perearst on ka igai tubli ja hoolas, siis vinguks teemal, mis mul alatasa kopsu üle maksa ajab. Kogu aeg rõhutatakse interneti- turvalisuse tähtsust jne. etc. Kasutan Nord VPN- i ja mitte ainult turvalisuse põhjusel ja alatasa satun netilehekülgedele meie armsas Eestis, mis ei kuva kogu funktsionaalsust (ERR) või hakkavad reklaamiblokeerijate teemal vigisema (Delfi).
Minu teha oleks, ma kriminaliseeriks igasuguse sellise väljapressimise idiootlike reklaamide näitamise teemal. Karistuseks võiks olla kinnipidamine kongis, mille seinad on ekraanid ja mis kuvavad non- stop reklaame. Ja heli loomulikult 30% valjem kui normaalne inimene vaatamiseks- kuulamiseks valiks! Väikseim karistus võiks alata 288 tunnist.
Oma foobia maandamiseks tuleb ikka kõik teised kinnimajja panna. Siis oled õigel teel!
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Erureamees
Liige
Kontakt:

Vabandust, mida Sa foobiaks nimetad? Ma saan aru küll, milleks reklaamid olemas on, aga minu arusaamisega vabast turumajandusest ei haaku kohustuslik reklaamide vaatamine. Pealegi ma pigem väldiks sellisel viisil reklaamitavaid tooteid. Psühholoogia, You know. Aga kui Sa arvad et reklaamindusel psühholoogiaga puutumus puudub, siis miks mitte....
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Kapten Trumm kirjutas: 05 Mär, 2025 11:01 https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... -uldse-muu

Eestis levib uus kinnisvarah***mise skeem, kus ehituse valdkonnas kogemustega inimesed ostavad maju ilmsete puudustega ja pärast hu**vad sinult kohtus veel pool raha tagasi kah. Otsitakse meelega sellised pakkumisi, kus on juba nähtavaid vigu - loogikaga, et küll tuleb peidetud vigu veelgi välja.
Selle vastu aitab ostu-müügilepingus klausel, et ostja ostab maja "nii nagu on" (as it is)
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Reklaamiblokeerijate vastase vigina vastu aitab korralikult Eesti saitidele kohandatud Adblocki filter: https://adblock.ee/
Kasutan ja ükski lehekülg ei virise. iPad-il kasutan AdGuard Pro-d, ka zero muret. Androidil veits keerulisem reklaame tõrjuda, seal kasutan Adguard DNS-i. https://adguard-dns.io/en/welcome.html
Selle pluss on see, et koristab reklaamid ära mitte ainult veebilehitsejast vaid ka igasugustest äppidest, mängudest jne. Toimib ükskõik mis arvutis/seadmes ja ükskõik mis opsüsteemiga.
VPN-iga jah see probleem, et esiteks geoblokk võib rakenduda kui väljundpunktiks vale riik ja teiseks paljud teenused ja veebilehed kontrollivad, kas IP kuulub mõnele tuntud VPN-i pakkujale ja siis blokivad selle. Mina kasutasin VPN-i Poolas hotellis olles ja militaar.net-ile ligi ei saanud - teataski, et antud IP on mustas nimekirjas. Võttis päris vanduma, kuigi saan aru, et idee on milnetist välja pekstud trollide tagasituleku vältimine. Samas nad ikka leiavad tee tagasi. :dont_know:
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Eesti mees sai Oscari aga ajakirjanduses ei räägi sellest keegi :(
Selle asemel maadleme spämmiga.

https://press.oscars.org/news/14-achiev ... al-awardsr
Erureamees
Liige
Kontakt:

Äge kraam jah. Aga keegi siiski märkas. Olla Ringvaates olnud. Ma ise olen hästi väike................................................................................
televaataja.
P.S. Tänud koos sissekandega kolleeg Some!!
Viimati muutis Erureamees, 05 Mär, 2025 12:08, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

AMvA kirjutas: 05 Mär, 2025 11:47
Kapten Trumm kirjutas: 05 Mär, 2025 11:01 https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... -uldse-muu

Eestis levib uus kinnisvarah***mise skeem, kus ehituse valdkonnas kogemustega inimesed ostavad maju ilmsete puudustega ja pärast hu**vad sinult kohtus veel pool raha tagasi kah. Otsitakse meelega sellised pakkumisi, kus on juba nähtavaid vigu - loogikaga, et küll tuleb peidetud vigu veelgi välja.
Selle vastu aitab ostu-müügilepingus klausel, et ostja ostab maja "nii nagu on" (as it is)
Ei ole Eestis võimalik.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Kriku kirjutas: 05 Mär, 2025 12:06

Ei ole Eestis võimalik.
Rääkisin just ühe notariga ja ütles, et täitsa võimalik
AndresTy
Liige
Kontakt:

Erureamees kirjutas: 05 Mär, 2025 11:46 Vabandust, mida Sa foobiaks nimetad? Ma saan aru küll, milleks reklaamid olemas on, aga minu arusaamisega vabast turumajandusest ei haaku kohustuslik reklaamide vaatamine. Pealegi ma pigem väldiks sellisel viisil reklaamitavaid tooteid. Psühholoogia, You know. Aga kui Sa arvad et reklaamindusel psühholoogiaga puutumus puudub, siis miks mitte....
No kuule! Kui ikka reklaamid ikka nii närvidele käivad, et on siiras soov inimesi selle eest vabaduse võtmise ja piinamisega karistama hakata - siis ära mulle tule rääkima, et tegemist pole haiglase hirmu e. foobiaga.
olevtoom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olevtoom »

Madis Reivik kirjutas: 05 Mär, 2025 11:59 Eesti mees sai Oscari aga ajakirjanduses ei räägi sellest keegi :(
Selle asemel maadleme spämmiga.
...
On ikka märgatud, veidi aja eest juba (6. II):

https://teadus.postimees.ee/8186753/ees ... est-oscari

Mina vana inimesena lugesin seda kõigepealt paberlehest.
Kremli troll.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Mulle lennati ka pool aastat pärast korteri müüki sisse, et korteril puudub suitsueemaldusluuk ja Päästeamet nõuab ümberehitust, et olgu olla. Ometi olin ostjale seda auku seinas näidanud ja rääkinud, mis variandid tal selle kordategemiseks on. Minu õnneks oli maakler teinud lepingu lisa, kus üles loetletud kõik teadaolevad korteri puudused. Ja ta oli selle digiallkirjastanud. Nii et pääsesin. Eks ma lasin ju korteri hinna pea 30% turuhinnast alla ka, et sellised jamad kaelas.
Erureamees
Liige
Kontakt:

No kuule! Kui ikka reklaamid ikka nii närvidele käivad
Esiteks näita mulle inimest, kes reklaame armastab (jätame vanaaegsed alkoholi- ja autoreklaamid kõrvale)
Teiseks puudub mul kahjuks või õnneks võimalus kedagi vangi panna
Kolmandaks kui selliste ütluste põhjal saab foobiaid diagnoosida, siis mina olen pisifoob näiteks Jeremy Clarksoni kõrval.

Leidsin oma diagnoosi ka üles suure vaevaga: Diaphimisticophobia
Viimati muutis Erureamees, 05 Mär, 2025 12:48, muudetud 1 kord kokku.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Erureamees kirjutas: 05 Mär, 2025 12:25
No kuule! Kui ikka reklaamid ikka nii närvidele käivad
Esiteks näita mulle inimest, kes reklaame armastab (jätame vanaaegsed alkoholi- ja autoreklaamid kõrvale)
Teiseks puudub mul kahjuks või õnneks võimalus kedagi vangi panna
Kolmandaks kui selliste ütluste põhjal saab foobiaid diagnoosida, siis mina olen pisifoob näiteks Jeremy Clarksoni kõrval.
Ah ära tule nüüd välja demgoogiavõttega, mille nimi on Argumentum ad populum
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

AMvA kirjutas: 05 Mär, 2025 12:13
Kriku kirjutas: 05 Mär, 2025 12:06

Ei ole Eestis võimalik.
Rääkisin just ühe notariga ja ütles, et täitsa võimalik
Ei, päris nii, et "as is" Eestis ei saa. Vastupidist usun, kui näen viidet seadusele või kohtupraktikale.

Suur osa kinnisvara puudusi on sealjuures sellised, millest müüja teadis või pidi teadma. Sel juhul välistab VÕS § 221 lg. 2 otseselt niisuguse kokkuleppe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: avrnbr ja 1 külaline