Vene-Ukraina rahu (käimasolevad konsultatsioonid, tulevik)

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
uncle_sid
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina rahu (käimasolevad konsultatsioonid, tulevik)

Postitus Postitas uncle_sid »

ehk siis trumpi kogu arsenal venemaa rahuläbiräkimistele sundimises seisneb tariifides ja sanktsioonides?
JuriRs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JuriRs »

Pmst jah, tal pole plaani B.
Luderi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luderi »

:( natuke mage arsenal maailma parimale diilimeistrile. "ainuke kes seda teha suudab", nagu tema minionid väidavad.
Kasutaja avatar
Mõmps
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mõmps »

Kui ma nende rahukõneluste või "rahukõneluste" kontekstis Trumpis üldse mingit posiitivset lootust üritan säilitada, siis on see tema ettearvamatus....vaikselt loodan, et orkid talle korralikult hinge situvad ja ta seepeale usa abikraanid valla lööb....nagu tänanegi päev näitas, siis orkide ja "diilimeistri" vahelistes suhetes on juba näha esimesi mõrakesi.....
Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja :wink:
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

https://www.err.ee/1609625075/ukraina-v ... #trumpvene
Trumpi sõnul on tal Venemaaga kergem asju ajada kui Ukrainaga

USA president Donald Trump ütles reedel, et tema meelest on Venemaaga sõja lõpetamise osas lihtsam asju ajada kui Ukrainaga, sest Moskva aktiivsem pool ja ta usaldab Vene režiimijuhti Vladimir Putinit.

"Ma usun teda," ütles USA riigipea. "Ma tõttöelda leian, et Ukrainaga on keerulisem asju ajada, sest neil ei ole kaarte käes. Venemaaga võib olla lihtsam asju ajada."

Trump on asunud Vene agressiooni vastu võitlevat Ukrainat kõvasti survestama ja andnud korralduse peatada USA sõjaline abi ja luureinfo jagamine Kiieviga, et sundida viimast läbirääkimiste laua taha.

Ehkki varem reedel ähvardas Trump kehtestada Venemaale Ukraina pommitamise eest uued sanktsioonid, ütles ta nüüd, et mõistab, miks Putini väed massiivse drooni- ja raketirünnaku ette võtsid.

"Ma arvan, et ta teeb tegelikult seda, mida ükskõik kes teine tema positsioonis praegu teeks," rääkis ta.

"Mul on alati Putiniga head suhted olnud. Ja teate, ta tahab sõda lõpetada," jätkas Trump. "Ma arvan, et ta on heldem, kui ta peaks olema, ja see on päris hea. See tähendab palju häid asju."

Ukraina president Volodõmõr Zelenski, kes on palunud lääneriikidelt julgeolekutagatisi enne mis tahes relvarahuga nõustumist, võib Trumpi sõnul aga USA abist täielikult ilma jääda.

"Ma ei tea, kas nad tahavad kokkuleppele minna. Kui nad ei taha lepet, teeme me sealt minekut, sest me tahame, et nad leppele läheksid. Ma teen seda, et peatada tapmine," ütles Trump.
Usaldab.. naer saalis. Eks sai ise ka aru et Zelenski tema põlva otsas valmis treitud manipulatsioonide peale ei allu, putinit samas ei julge mingil põhjusel samamoodi pitsitada.
JuriRs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JuriRs »

Luderi kirjutas: 07 Mär, 2025 22:00:( natuke mage arsenal maailma parimale diilimeistrile. "ainuke kes seda teha suudab", nagu tema minionid väidavad.
Ei no administratsioonil ja Ameerikal üldiselt on päris mitu käiku mida lisada - küll aga, nagu sa ütlesid, et "parim diilimeister" tahabki lihtsalt majanduslikult diilitada, et kui õnnestub siis saab tulevikus kõigi osapooltega edasi diilitada misiganes asjades. Nii et keegi ei ole otseselt "kaotaja".
Kasutaja avatar
Greta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Greta »

See idioot ei pane sul yhtegi käiku sisse Venemaa vastu ja tagurdab Ukrainale peale. Peaks nagu selge olema juba.
aksel90
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aksel90 »

PaganHorde kirjutas: 07 Mär, 2025 22:28 https://www.err.ee/1609625075/ukraina-v ... #trumpvene
Ehkki varem reedel ähvardas Trump kehtestada Venemaale Ukraina pommitamise eest uued sanktsioonid, ütles ta nüüd, et mõistab, miks Putini väed massiivse drooni- ja raketirünnaku ette võtsid.

"Ma arvan, et ta teeb tegelikult seda, mida ükskõik kes teine tema positsioonis praegu teeks," rääkis ta.

"Mul on alati Putiniga head suhted olnud. Ja teate, ta tahab sõda lõpetada," jätkas Trump. "Ma arvan, et ta on heldem, kui ta peaks olema, ja see on päris hea. See tähendab palju häid asju."
Kui ma nüüd Trumpist õigesti aru saan, siis Vene sooritas massiivse droonirünnaku Ukrainas seepärast, et Putin tahab sõda lõpetada ja on oluliselt heldem, kui peaks, mis omakorda tähendab palju häid asju.

See on oluliselt kõvem sõna, kui kogu "1984".
Luderi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luderi »

aksel90 kirjutas: 08 Mär, 2025 0:16Kui ma nüüd Trumpist õigesti aru saan, siis Vene sooritas massiivse droonirünnaku Ukrainas seepärast, et Putin tahab sõda lõpetada ja on oluliselt heldem, kui peaks, mis omakorda tähendab palju häid asju.

See on oluliselt kõvem sõna, kui kogu "1984".
Oluliselt heldem Trumpi vastu kui ta peaks pidas ta vast silmas. See mees on ikka puhas Putin Asset :(
Mul on meerila luureorganite kohta viimasel ajal ikka palju küsimusi.
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

aksel90 kirjutas: 08 Mär, 2025 0:16
PaganHorde kirjutas: 07 Mär, 2025 22:28 https://www.err.ee/1609625075/ukraina-v ... #trumpvene

Kui ma nüüd Trumpist õigesti aru saan, siis Vene sooritas massiivse droonirünnaku Ukrainas seepärast, et Putin tahab sõda lõpetada ...
Just.
Putin ei saa läbirääkimisi enne alustada kui Ukraina on enda väed Kurskist tagasi kutsunud või on ork need suutnud purustada.
Trump on mitu korda sõnaselgelt öelnud, et "Ukraina ei ole rahuks valmis" s.t "koristagu ennast Kurski oblastist", et läbirääkimised saaksid alata.
"Päris venemaa" territoorium ei saa olla, Putini jaoks, läbirääkimiste teema - see on ka Trump jaoks arusaadav.
Putin tümitab ühelt poolt, kuidas jäksab ja Trump suhtub asjasse mõistvalt... Panustab ka enda poolt, et sündmusi kiirendada.
Või umbes nii.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

navigator kirjutas: 07 Mär, 2025 19:30 Sinu pakkumine oleks olnud, et venemaalt oleks USA relvaabi ja satellidipildid ära võetud ? :roll:
Loomulikult tuleks need Ukrainale tagasi anda, et oleks lootust Venemaad mõjutada.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Ukrainlased on leidnud sobiva nimega pressiesindaja:
Ukraina ei ole saanud USA-lt ega teistelt partneritelt ühtegi ametlikku ettepanekut territoriaalsete järeleandmiste tegemiseks Venemaaga peetavate võimalike rahukõneluste raames, ütles Ukraina välisministeeriumi pressiesindaja reedel. "Me ei ole selliseid ettepanekuid saanud," ütles pressiesindaja Heorhii Tihhõi pressibriifingul, soovitades mitte tähtsustada meedias kõlanud väljendusi.

Trumpi administratsioon on öelnud, et nii Kiiev kui Moskva peavad eduka rahulepingu nimel järeleandmisi tegema ning nimetanud Ukraina väljavaateid naasta 2014. aasta eelsete piiride juurde ebareaalseks. Vene vägede käes on ligikaudu 20 protsenti Ukraina territooriumist. Venemaa okupatsiooni all olevat Ukraina elanikkonda on süstemaatiliselt represseeritud, piinatud ja kuritarvitatud.

"Me ei keskendu praegu emotsioonidele ega verbaalsetele kokkupõrgetele. Diplomaatia teeb oma töö, enamasti vaikselt, väljaspool kaamerate haaret," ütles Tihhõi.[...]

Tihhõi sõnul puudutab Saudi Araabia kohtumine kahepoolseid suhteid, strateegilist partnerlust ja teed rahu poole. Ta kordas, et Ukraina on valmis sõlmima USAga loodusvarade lepingu, kuid ei kinnitanud, kas leping sõlmitakse järgmisel nädalal.
https://www.err.ee/1609625075/ukraina-v ... otti-jaama
navigator
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas navigator »

Kriku kirjutas: 08 Mär, 2025 8:45
navigator kirjutas: 07 Mär, 2025 19:30 Sinu pakkumine oleks olnud, et venemaalt oleks USA relvaabi ja satellidipildid ära võetud ? :roll:
Loomulikult tuleks need Ukrainale tagasi anda, et oleks lootust Venemaad mõjutada.
Lootus on .... nagu öeldakse.
Kolm aastat on antud relvi ja luureinfot. venemaa oli juba rahulepigu sõlmimise lauataga ? Detsembrikuu seisuga oli kõikide spetsialistide arvamus, et rindel suuri muutusi 2025 aastal ei toimu, kõik käib suures plaanis samamoodi edasi, ti8lad pressivad vaikselt peale, ukrainlased annavad maad ära.
navigator
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas navigator »

Luderi kirjutas: 07 Mär, 2025 22:00 :( natuke mage arsenal maailma parimale diilimeistrile. "ainuke kes seda teha suudab", nagu tema minionid väidavad.
Aga paku välja, mida sa saad teha sellise tuumariigi mõjutamiseks ?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

navigator kirjutas: 08 Mär, 2025 9:15
Kriku kirjutas: 08 Mär, 2025 8:45
Lootus on .... nagu öeldakse.
Kolm aastat on antud relvi ja luureinfot. venemaa oli juba rahulepigu sõlmimise lauataga ? Detsembrikuu seisuga oli kõikide spetsialistide arvamus, et rindel suuri muutusi 2025 aastal ei toimu, kõik käib suures plaanis samamoodi edasi, ti8lad pressivad vaikselt peale, ukrainlased annavad maad ära.
Jah, eks kulugi vähemalt kolm aastat veel, et ta nõustuks millegagi peale Ukraina alistumise. Praegu on tummisem pool Külma sõja varudest läinud, aga küllalt on veel alles.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline