Minu inglise teadmise järgi tähendab see lausejupp "teenuste kaubavahetus" või "teenuste käive".trade in services

Minu inglise teadmise järgi tähendab see lausejupp "teenuste kaubavahetus" või "teenuste käive".trade in services
Ei tundu et nad just miljardärid oleks, pigem miljonäride tase?Longbowman kirjutas: ↑02 Apr, 2025 14:43 Eilses Harri Tiido Taustajuttudes räägitakse, et Trump on vaid hampelmann.
Niite tõmbavad salapärased miljardärid.
https://vikerraadio.err.ee/arhiiv/harri ... austajutud
Kilo Tango kirjutas: ↑02 Apr, 2025 9:14 Kogu Trumpi administratsioon on lihtsalt karjuvalt ebakompetentne ...
Ma ei tea, mida su sõber väidab või kust ta need numbrid võtab. Aga WTO järgi on EU kaalutud impordimaksude üldine keskmine 2,7%. Põllumajandustoodetele 8,4% ja mittepõllumajandustoodetele 2,3%
Käibemaksu sissearvestamise arutlust olen samuti märganud. Käibekas lisatakse kõikidele kaupadele, nii kodumaistele kui ka impordile. Seega kaupu käsitletakse võrdselt. Seal omakorda kõneldakse käibemaksust (kui VAT) ja müügimaksust, mis lisatakse väid lõpptarbijale müüdavale kaubale (poolttooted tarneahelas on seetõttu maksust vabad), ikkagi, maks on kõigile kaupadele sarnastel alustel, seevastu tollidega tehakse vahe sisse. Küllalti arusaamatu arutlus minu meelest.
Kes seda majoneesiga segab selle jaoks suurt vahet polegi. Soome oma on magusam sest laktoos lööks kohalikel põhja alt.PaganHorde kirjutas: ↑03 Apr, 2025 12:14See umbes sama loll jutt nagu et Soome ja Eesti hapukoorel pole vahet.
Selgita mulle, lollile, ka mis see vahe siis on? Ma pole kunagi Soomes toodetud hapukoort mekkinud.PaganHorde kirjutas: ↑03 Apr, 2025 12:14See umbes sama loll jutt nagu et Soome ja Eesti hapukoorel pole vahet.
Soome hapukoor, samuti keefir on magusad. Minumeelest sellepärast et nad on laktoosivabad. Laktoosivabaks tehakse piim kuumutades ja piimasuhkur muutub sellega tavaliseks suhkruks. See jääbki sinna sisse ja solgib maitse ära.tsivi_list kirjutas: ↑03 Apr, 2025 13:31
Selgita mulle, lollile, ka mis see vahe siis on? Ma pole kunagi Soomes toodetud hapukoort mekkinud.
Musk, Bezos, Zuckerberg???Inxs kirjutas: ↑03 Apr, 2025 12:35Ei tundu et nad just miljardärid oleks, pigem miljonäride tase?Longbowman kirjutas: ↑02 Apr, 2025 14:43 Eilses Harri Tiido Taustajuttudes räägitakse, et Trump on vaid hampelmann.
Niite tõmbavad salapärased miljardärid.
https://vikerraadio.err.ee/arhiiv/harri ... austajutud
Kilo Tango kirjutas: ↑02 Apr, 2025 9:14 Kogu Trumpi administratsioon on lihtsalt karjuvalt ebakompetentne ...
Tollitariifide taustal pseudoteema...Ameerikas juuakse šoti ja Iirimaa viskit vähe. Küll aga võivad paugu saada USA burboonitehased, arvestades selle viskitüübi käimasolevat ülemaailmset buumi. EL plaanib vist ka selle maksustamise eriliselt ette võtta, et haiget tehavanahalb kirjutas: ↑03 Apr, 2025 13:19
See viski segatakse samuti mingiteks kokteilideks ning kuugitakse baarileti taga sisse. Alates kolmandast toobist pole isegi puhtalt vahet, peaasi et põleb.
Eraldi teema on gurmaanid kes tahavad just täpselt selle aastakäigu ja selle saare viskit. Kes lausa alkohoolik pole kannatab Trumpi tollid välja. Võib-olla isegi kiidab heaks sest on paljud asjad mida ostetakse just sellepärast et on kallis ja haruldane
Iga junn ikka Trumpi ajal shoti viskit ei joo![]()
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist