Ma ei tea, kus need normaalsed kohad on, aga Nõmme turg on mulle lähim
Nutt ja hala
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Re: Nutt ja hala
Käisin eila Balti jaama turul, mitte toidukraami pärast, aga seal on üks vaja pädev lukumees. Möödaminnes otsin suitsusinki, 12 eur kg on täitsa konkurentsivõimeline.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Väga head ja eelkõige odavad on Läti ja Leedu tomatid. Lidlis on hetkel Leedu kollased tomatid müügil. Kiidan.Lemet kirjutas: ↑22 Mai, 2025 13:54Kusjuures on ka Selveris viimastel aastatel täiesti tomatimaitselisi ja -lõhnalisi vilju müüdud, päritolumaa oli vist tõepoolest Hispaania.Mine osta Lidlist Hispaania tomateid, täiesti võrreldavad meie parimatega. Intsu oma on ilus kuid jama, aga see pigem sordi probleem.
Ei tea miks Eesti asi nii kallis peab olema ja TALUPOEG TALUJA moodi tüübid sooviks veel kallimaid hindu näha. Eelmine suvi oli vist Selveris Eesti ja Läti tomat kõrvuti, eesti oma oli 4,99 ja Läti oma 1,19, kusjuures Läti oma oli maitselt parem
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Intsu samasugused, rusikasuurused lihatomatid, olid eelmisel hooajal umbes sama maitsvad kui vanaema kasvuhoone omad.
Aga mis seekord lahti, ei saagi aru. Kui veel samasuguseid saan, siis vahetan kohta.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Sa tegelikult ka ei teadnud, et Nõmme turul on kõik nii palju kallim? https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12032 ... -kui-mujal
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Mulle ei ole need mitte kunagi muljet avaldanud. Ka siis kui nad esimest korda müüki tulidKapten Trumm kirjutas: ↑22 Mai, 2025 13:58Intsu samasugused, rusikasuurused lihatomatid, olid eelmisel hooajal umbes sama maitsvad kui vanaema kasvuhoone omad.
Aga mis seekord lahti, ei saagi aru. Kui veel samasuguseid saan, siis vahetan kohta.
Ma ei hakka teises linnaservas ostlemas käima. Kütusele kulub see raha ära, mis võib-olla hinnas võidaksKriku kirjutas: ↑22 Mai, 2025 13:58Sa tegelikult ka ei teadnud, et Nõmme turul on kõik nii palju kallim? https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12032 ... -kui-mujal
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Euroopas on ka turgudel kallim kui ketipoes. Meil on nagu ajalooliselt turul mingi odavkoha imago.
Lihtsalt kui Euroopas läheb restorani kokk hommikul poodlema, siis turule ja nõuab ka toote maitsmise võimalust - Lidli taoline seda ju ei võimalda.
Ja Lidlis on Eestis parimad saadaolevad lihakonservid, ilma naljata. 98% kiuline liha ja keemiast ainult E250. Hommikul kohvi kõrvale täitsa head võileiva peal, tulevad meelde ajad, kui tilkuvas metsas sai selliseid haugatud.
Lihtsalt kui Euroopas läheb restorani kokk hommikul poodlema, siis turule ja nõuab ka toote maitsmise võimalust - Lidli taoline seda ju ei võimalda.
Ja Lidlis on Eestis parimad saadaolevad lihakonservid, ilma naljata. 98% kiuline liha ja keemiast ainult E250. Hommikul kohvi kõrvale täitsa head võileiva peal, tulevad meelde ajad, kui tilkuvas metsas sai selliseid haugatud.
Vaidleks vastu, vähemalt Itaalias ja Hispaanias on turul kraam sama odav kui poes või isegi odavamKapten Trumm kirjutas: ↑22 Mai, 2025 14:06 Euroopas on ka turgudel kallim kui ketipoes. Meil on nagu ajalooliselt turul mingi odavkoha imago.
Vileda puhastuslapp selline 13x18 cm.
Köögis anti selgelt mõista et olgu uus toodud.
Hakkasin siis internetist otsima - eestis ei ole. Mujal maailmas kuskil on. Ja siis nägin hinda....1 tk
Köögis anti selgelt mõista et olgu uus toodud.
Hakkasin siis internetist otsima - eestis ei ole. Mujal maailmas kuskil on. Ja siis nägin hinda....1 tk
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Eks seepärast neid ühekaupa turustataksegi 

-
- Liige
- Kontakt:
No osa asju tuleb Sul otse oma peast, ise mõtlesid välja selle välja või? Mina ei soovi kallimaid hindu näha , vaid heal juhul sooviks näiteks oma kauba eest õiglast hinda saada, ehk siis kas ma peaks tasuta töötama, et kellegile odavat tomatit kätte lõhkuda?AMvA kirjutas: ↑22 Mai, 2025 13:57Väga head ja eelkõige odavad on Läti ja Leedu tomatid. Lidlis on hetkel Leedu kollased tomatid müügil. Kiidan.Lemet kirjutas: ↑22 Mai, 2025 13:54Kusjuures on ka Selveris viimastel aastatel täiesti tomatimaitselisi ja -lõhnalisi vilju müüdud, päritolumaa oli vist tõepoolest Hispaania.Mine osta Lidlist Hispaania tomateid, täiesti võrreldavad meie parimatega. Intsu oma on ilus kuid jama, aga see pigem sordi probleem.
Ei tea miks Eesti asi nii kallis peab olema ja TALUPOEG TALUJA moodi tüübid sooviks veel kallimaid hindu näha. Eelmine suvi oli vist Selveris Eesti ja Läti tomat kõrvuti, eesti oma oli 4,99 ja Läti oma 1,19, kusjuures Läti oma oli maitselt parem
Minu meelest mulle meenus mingi vana lugu, kus siis varemalt 90-ndatel mingid hinnad kallinesid ja matsid-talupojad said veel vähem raha, kui ennem. Hind jäi samaks, või tõusis pisut, aga vahendajad, töösturid jne., nemad pidid oma raudselt kätte saama! Põhiline töötegija pidi selle võrra vähem saama ja olukorraga leppima. Ja siis on kuulda olnud, et näe, maakad, rikkad olete, elate meie kulul!

https://www.hind.ee/search?q=vileda
Mikrokiust lapid €2.
Käisin jaanuaris lõuna paiku Nõmme turul... Avaturul kauplejaid polnud, putkad olid lahti aga külastajaid polnud, miskis suuremas hoones oli nii ca 5 ostjat, sealt leidsin söömiseks miskid päris head õlis tehtud pirukad.
Kus mul meeldib vahel käia on Balti jaama turg. Hinnad samamoodi kallid aga planeering on asjalik ja leiab asju mida mujalt poodidest ei leia.
Mikrokiust lapid €2.
Käisin jaanuaris lõuna paiku Nõmme turul... Avaturul kauplejaid polnud, putkad olid lahti aga külastajaid polnud, miskis suuremas hoones oli nii ca 5 ostjat, sealt leidsin söömiseks miskid päris head õlis tehtud pirukad.
Kus mul meeldib vahel käia on Balti jaama turg. Hinnad samamoodi kallid aga planeering on asjalik ja leiab asju mida mujalt poodidest ei leia.
TALUPOEG TALUJA kirjutas: ↑22 Mai, 2025 14:20 No osa asju tuleb Sul otse oma peast, ise mõtlesid välja selle välja või? Mina ei soovi kallimaid hindu näha , vaid heal juhul sooviks näiteks oma kauba eest õiglast hinda saada, ehk siis kas ma peaks tasuta töötama, et kellegile odavat tomatit kätte lõhkuda?
Ei no loomulikult, võid sa seda "õiglast hinda" soovida - kes seda keelda saab.
Ainult, et vaevalt keegi sulle puhtast patriotismist ja ligimesearmastusest seda maksab, kui
kõrval on konkurendi kraam, mis on neli korda odavam ja maitseb paremini.
Päeva lõpuks istub TALUPOEG TALUJA oma õiglase hinna sooviga nende tomatite otsas ja siis on jälle kõik teised süüdi, et niiviisi läks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline