Palun täpsusta oma motika seost antud vestlusega..Kena, kui selline 2,6 sekki teemas püsiks...

Miks ma peaks jääma kahe vastasuunalise auto vahele?Kapten Trumm kirjutas: ↑29 Mai, 2025 15:42 Jõhker riskide võtmine AmVA, oled mõelnud, mis sinust järgi jääb, kui jääd kahe vastasuunalise auto vahele ja üks neist teeb mingi vale liigutuse (ehmatusest nt)? Arvan, et sinust ei saa isegi elundidoonorit, sest allesjäävat kogub päästeamet pärast absorbendiga teelt kokku.
Härra on oma rolleriga see 2,6 sekki ära proovinud. Härra käib ajaviiteks motokrossi sõitmise kõrvalt ka kiirendusvõistlustel.mongol kirjutas: ↑29 Mai, 2025 23:43 Ja julgen kahelda, kas härra on oma rolleriga selle 2,6 sekki päriselt ka ära proovinud. Ma enda omaga näiteks ei ole, kuigi launch control on olemas ja oleks vast tehtav. Lihtsalt ei ole julgenud ega mõniteist aastat enam ka vajadust tundnud. Teslad igastahes foori alt ette ei rebi kuni 60-ni kiirendades, rohkem ei viitsi ka, sellest mulle piisab.
Mul on 42 aastat ametlikku staaži (koos tsiklilubadega), sõidan hardcore enduroga motoorienteerumist, suusatamas käin ka ning 2,6 sekundit teeks tsikli olemasolul kenasti ära. Ahjaa, üks kiirendusvõistluse II koha karikas on ka seina peal olemas, kui põllukiirendus kvalifitseeruma peaks.Kapten Trumm kirjutas: ↑30 Mai, 2025 19:36 Nüüd mul küll pea plahvatas. Mees on 40a avariideta sõitnud (mis tähendab, et peab olema vähemalt 58 aastat vana), kiirendab veel motikaga 2,6 sekundiga sajani, sõidab motokrossi, kiirendust ja käib talvel mitu korda Soomes suusatamas. Näib, et tegusate penskarite read saavad peagi täiendust
Kade oled või? Kõik ei pea ju olema sellised, kelle suurim saavutus on Hyundai Getzi remontKapten Trumm kirjutas: ↑30 Mai, 2025 19:36 Nüüd mul küll pea plahvatas. Mees on 40a avariideta sõitnud (mis tähendab, et peab olema vähemalt 58 aastat vana), kiirendab veel motikaga 2,6 sekundiga sajani, sõidab motokrossi, kiirendust ja käib talvel mitu korda Soomes suusatamas. Näib, et tegusate penskarite read saavad peagi täiendust![]()
![]()
![]()
Ma olen ka lapsena sõitnud täispuhutava kummipardi seljas, ega seda siis mehemehestaazi hulka arvata.Some kirjutas: ↑30 Mai, 2025 20:44 Esimest korda õppisin sõitma õemehe Jawaga 10a, põllu peal. Päris oma motika sain 12a vanuselt Iž Jupiter 4K, pärast lisandus veel motoroller Tulitsa. Põhimõtteliselt elasingi kuni keskkooli minekuni igal võimalusel motika seljas. Sel aastal tuli positiivne uudis - B-kati lubadega saab hakata sõitma ka A1 motikatega. Lähemalt uurides selgus, et selleks tuleb ikka autokool läbi teha ja hind on sama nagu päris A-kati kursus![]()
Sa tundud sellest väga erutuvatKapten Trumm kirjutas: ↑31 Mai, 2025 15:27 Muud pole vaja, kui AmVA võiks oma egotripi lihtsalt lõpetada![]()
Kasutajad foorumit lugemas: Bretschneider ja 2 külalist