Autotehnikateema

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
krossipart
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas krossipart »

Mu mootorratta kiirendus 0-100 on 2,6 sekki. Kui palju sul aega kulub?

Palun täpsusta oma motika seost antud vestlusega..Kena, kui selline 2,6 sekki teemas püsiks... :D
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Kapten Trumm kirjutas: 29 Mai, 2025 15:42 Jõhker riskide võtmine AmVA, oled mõelnud, mis sinust järgi jääb, kui jääd kahe vastasuunalise auto vahele ja üks neist teeb mingi vale liigutuse (ehmatusest nt)? Arvan, et sinust ei saa isegi elundidoonorit, sest allesjäävat kogub päästeamet pärast absorbendiga teelt kokku.
Miks ma peaks jääma kahe vastasuunalise auto vahele?
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Mumeelest on kolonnist 2,6 sekundilise kiirendusega mööda sõitmisel see oht et eespool hakkab keegi samuti mööda sõitma ja ei pane tagant tulevat tsiklit tähele. See on üsna tavaline et keeratakse ette. Mitte pahatahtlikult vaid lihtsalt ei nähta või ei osata arvata/vaadata. Siis saavad sõbrad pika laua taga sülti süüa.

Ma sõidan samuti kuigipalju mootorrattaga - kui ikka ilma peab ja tervis lubab :) Tuttavatest kes viimase 5 aasta jooksul on surma saanud või niimoodi kukkunud et enam sõita ei taha on ca 75% ettekeeramised või põdrad , 25 % enda valed sõiduvõtted.

Teoorias on selline asi nagu defensiivne sõiduviis. Üldiselt tähendab see et pidevalt mõeldakse situatsioone ette et mis juhtub kui keegi teeb nii või naamoodi. Ja mismoodi siis ise eluga välja tulla. Või sõidetakse selliselt nagu oleks kõik teised liiklejad nõdrameelsed ja narkarid. Niimoodi põhjagaasiga võib kolonnist mööda sõita aga ma näen kohe mitut riski.
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Amva vajaks vist puhkust, muidu ei ajaks mingit iba. Mis seos on tsikli nullist sajani kiirendusel möödasõiduga? 100-200 kiirendus on natuke teine asi tegelikult, samamoodi 90-150 kiirendus jne.
Ja julgen kahelda, kas härra on oma rolleriga selle 2,6 sekki päriselt ka ära proovinud. Ma enda omaga näiteks ei ole, kuigi launch control on olemas ja oleks vast tehtav. Lihtsalt ei ole julgenud ega mõniteist aastat enam ka vajadust tundnud. Teslad igastahes foori alt ette ei rebi kuni 60-ni kiirendades, rohkem ei viitsi ka, sellest mulle piisab.
professional retard
AMvA
Liige
Kontakt:

Re: Autotehnikateema

Postitus Postitas AMvA »

mongol kirjutas: 29 Mai, 2025 23:43 Ja julgen kahelda, kas härra on oma rolleriga selle 2,6 sekki päriselt ka ära proovinud. Ma enda omaga näiteks ei ole, kuigi launch control on olemas ja oleks vast tehtav. Lihtsalt ei ole julgenud ega mõniteist aastat enam ka vajadust tundnud. Teslad igastahes foori alt ette ei rebi kuni 60-ni kiirendades, rohkem ei viitsi ka, sellest mulle piisab.
Härra on oma rolleriga see 2,6 sekki ära proovinud. Härra käib ajaviiteks motokrossi sõitmise kõrvalt ka kiirendusvõistlustel.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Nüüd mul küll pea plahvatas. Mees on 40a avariideta sõitnud (mis tähendab, et peab olema vähemalt 58 aastat vana), kiirendab veel motikaga 2,6 sekundiga sajani, sõidab motokrossi, kiirendust ja käib talvel mitu korda Soomes suusatamas. Näib, et tegusate penskarite read saavad peagi täiendust 8)

8) 8)
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Mis selles kõiges imelikku on? Tavaline aktiivne inimene.

40 aastat sõitmist ei tähenda 40 aastat juhilubade omamist. Ma hakkasin 8 aastaselt sõitma üksinda, ennem seda sõitsin koos isaga. Staaži siis 34 aastat, neist lubadega 24.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Kasutaja avatar
isakene
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isakene »

Kapten Trumm kirjutas: 30 Mai, 2025 19:36 Nüüd mul küll pea plahvatas. Mees on 40a avariideta sõitnud (mis tähendab, et peab olema vähemalt 58 aastat vana), kiirendab veel motikaga 2,6 sekundiga sajani, sõidab motokrossi, kiirendust ja käib talvel mitu korda Soomes suusatamas. Näib, et tegusate penskarite read saavad peagi täiendust
Mul on 42 aastat ametlikku staaži (koos tsiklilubadega), sõidan hardcore enduroga motoorienteerumist, suusatamas käin ka ning 2,6 sekundit teeks tsikli olemasolul kenasti ära. Ahjaa, üks kiirendusvõistluse II koha karikas on ka seina peal olemas, kui põllukiirendus kvalifitseeruma peaks. :mrgreen:

Ei leia, et see nüüd miskit väga erilist oleks...

Ahjaa, üks joodik kakerdas omal süül mulle 1988 aastal sapika ette. Ilma selleta oleks ka avariivaba.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Esimest korda õppisin sõitma õemehe Jawaga 10a, põllu peal. Päris oma motika sain 12a vanuselt Iž Jupiter 4K, pärast lisandus veel motoroller Tulitsa. Põhimõtteliselt elasingi kuni keskkooli minekuni igal võimalusel motika seljas. Sel aastal tuli positiivne uudis - B-kati lubadega saab hakata sõitma ka A1 motikatega. Lähemalt uurides selgus, et selleks tuleb ikka autokool läbi teha ja hind on sama nagu päris A-kati kursus :dont_know:
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Kapten Trumm kirjutas: 30 Mai, 2025 19:36 Nüüd mul küll pea plahvatas. Mees on 40a avariideta sõitnud (mis tähendab, et peab olema vähemalt 58 aastat vana), kiirendab veel motikaga 2,6 sekundiga sajani, sõidab motokrossi, kiirendust ja käib talvel mitu korda Soomes suusatamas. Näib, et tegusate penskarite read saavad peagi täiendust 8)

8) 8)
Kade oled või? Kõik ei pea ju olema sellised, kelle suurim saavutus on Hyundai Getzi remont
olevtoom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olevtoom »

Ma vaatan, et siin hakkab kujunema uus teema:
kellel on pikem...

... autojuhistaaž muidugi, või mida teie mõtlesite?
Kremli troll.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Amva vs Trumm, äkki võtate toa või suhtlete privas ;)
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Muud pole vaja, kui AmVA võiks oma egotripi lihtsalt lõpetada :D
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Some kirjutas: 30 Mai, 2025 20:44 Esimest korda õppisin sõitma õemehe Jawaga 10a, põllu peal. Päris oma motika sain 12a vanuselt Iž Jupiter 4K, pärast lisandus veel motoroller Tulitsa. Põhimõtteliselt elasingi kuni keskkooli minekuni igal võimalusel motika seljas. Sel aastal tuli positiivne uudis - B-kati lubadega saab hakata sõitma ka A1 motikatega. Lähemalt uurides selgus, et selleks tuleb ikka autokool läbi teha ja hind on sama nagu päris A-kati kursus :dont_know:
Ma olen ka lapsena sõitnud täispuhutava kummipardi seljas, ega seda siis mehemehestaazi hulka arvata. :D
Nendel "liba A" kursustel pidi praegu kõva nõudlus olema (uudisasi või nii), oota natuke, kui olukord normaliseerub ja hinnad koos sellega.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Kapten Trumm kirjutas: 31 Mai, 2025 15:27 Muud pole vaja, kui AmVA võiks oma egotripi lihtsalt lõpetada :D
Sa tundud sellest väga erutuvat
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Majestic-12 [Bot] ja 3 külalist