Vene-Ukraina rahu (käimasolevad konsultatsioonid, tulevik)
Re: Vene-Ukraina rahu (käimasolevad konsultatsioonid, tulevik)
Hea video, kus on välja toodud need detailid, miks arvatakse et Alaskal käis kehadublant.
https://www.facebook.com/share/r/1BQDU7Bb9M/
Lihtsalt isiklik arvamus, et tänapäevased näotuvastus-tarkvarad (ilmselt ka tarkvara kuskilt '90datest) lõpetaks selle diskussiooni hetkega. Ausalt öelda on aastaid olnud kuulda, täieliku tüdimuseni, et ühes või teises kohas on dublant aga raiu või tükkideks - ei ole veel kordagi näinud mingitki tõendusmaterjali mis kriitikat kannataks, või ausaltöelda üldse mingit tõendusmaterjali peale mõne kõõrdsilma arvamuse, mis ei ole veenev. Inimestele meeldivad vandenõud, või meeldib saada klikke ja laike, või olla mingi teemaga püünel, või midagi muud, aga see jutt dublantidest minu arvates lihtsalt ei pea vett. Laske see mutini morda läbi näotuvastustarkvara ja teema on lõpetatudAMvA kirjutas: ↑22 Aug, 2025 14:09 Hea video, kus on välja toodud need detailid, miks arvatakse et Alaskal käis kehadublant.

Pane mulle selle näotuvastustarkvara link, mis arvestab ka muid parameetreid peale silmade, suu ja nina vahekauguse. Lasen kohe puutini näod läbi.Saunaline kirjutas: ↑22 Aug, 2025 14:52Lihtsalt isiklik arvamus, et tänapäevased näotuvastus-tarkvarad (ilmselt ka tarkvara kuskilt '90datest) lõpetaks selle diskussiooni hetkega. Ausalt öelda on aastaid olnud kuulda, täieliku tüdimuseni, et ühes või teises kohas on dublant aga raiu või tükkideks - ei ole veel kordagi näinud mingitki tõendusmaterjali mis kriitikat kannataks, või ausaltöelda üldse mingit tõendusmaterjali peale mõne kõõrdsilma arvamuse, mis ei ole veenev. Inimestele meeldivad vandenõud, või meeldib saada klikke ja laike, või olla mingi teemaga püünel, või midagi muud, aga see jutt dublantidest minu arvates lihtsalt ei pea vett. Laske see mutini morda läbi näotuvastustarkvara ja teema on lõpetatudAMvA kirjutas: ↑22 Aug, 2025 14:09 Hea video, kus on välja toodud need detailid, miks arvatakse et Alaskal käis kehadublant.
https://www.facebook.com/share/r/1BQDU7Bb9M/. Igal suvalisel mobiiltelefonil on ka juba 10 aastat võimalik oma lõustaga telefon lukust lahti teha, ja peetakse seda võrdlemisi turvaliseks. Kui keegi on juba seda näotuvastust juba teinud siis vaataks tulemusi huviga, et kuhu putin dublante saadab ja kuhu ei saada.
Minu enda isiklik näotuvastustarkvara ütleb, et see Putin kes Alaskal käis, erineb sellest, kes näiteks esines ametliku teatega erioperatsiooni alustamisest Ukraina vastu. Liskas ka see parem käsi. Päris Putin praktiliselt seda ei liiguta kõndides. See kloun aga vehkis nagu pole asigi.
On seal vahet, kas kohal käib dublant või mitte?
- rockrapdude
- Liige
- Kontakt:
Ma üldiselt ei usu seda dublandi välismaale saatmise juttu. Kui dublant otsustaks seal ära karata ja kõik avalikuks teha, kus siis selle häbi ots.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Dublandi ärakargamise puhul juhtub see, et kogu tema suguvõsa pannakse vangi või puuakse üles. Ilmselt dublant sellega riskida ei soovi.
dublant või mitte, aga mõni aeg tagasi väike näpukas juhtus küll.
käis punn kuskil x tambovi taga metsas midagi asjatamas, no nagu ikka, poseeris rahvaga ja silitas laste päid ja kõik kena. ja nõks aega hiljem võttis moskvas mingeid väljamaa asjapulki vastu. muud ullu põldki, a tema väsind il ei suuda nõnna kärmelt lennata isegi allamäge ja taganttuulega.
käis punn kuskil x tambovi taga metsas midagi asjatamas, no nagu ikka, poseeris rahvaga ja silitas laste päid ja kõik kena. ja nõks aega hiljem võttis moskvas mingeid väljamaa asjapulki vastu. muud ullu põldki, a tema väsind il ei suuda nõnna kärmelt lennata isegi allamäge ja taganttuulega.
Jälle maagiline 2 nädalat.
Jep.
Väitis, et lobises mitteametlikult Putiniga ....
- Ma ütlesin talle, et ma olen rahutu pärast rünnakut Ameerika tehasele Mukatševos , ma ei ole kogu selle sõjaga seonduvaga rahul.
- Ma arvan, et saame järgmise kahe nädala jooksul teada, kuidas asjad lähevad.
- Ja ma teen "väga olulise otsuse"...
- Need saavad olema massiivsed sanktsioonid või tollid või ... me teeme veelgi vähem kui mitte midagi ja ütleme, et see on teie sõda.
(https://tsn.ua/svit/tramp-pohovoryv-z-p ... 96694.html)
Politico - Trump"il on teadmine/veendumus, et Ukraina peab rahukokkuleppes, valdavas osas, nõustuma Putini tingimustega.
( https://www.politico.com/news/2025/08/2 ... t-00519353)
Zelenskõi - Meil ei ole Putiniga mingeid kokkuleppeid. Meil on kokkulepped president Trumpiga. Tema ainsana saab Putinit peatada.
https://www.postimees.ee/8309996/galeri ... ukrainasseVeel tõi ta [Kristen Michal] välja, et Eesti on juba avalikult välja öelnud oma valmisoleku panustada Ukraina tahtekoalitsiooni heidutusväkke. «Õiglase ja püsiva rahu eeldus on tugevad julgeolekugarantiid Ukrainale, et Venemaa ei mõtlekski agressiooni korrata. Ootame nüüd, et ka teised riigid oma panuse välja käiks,» rääkis ta. Väljaanded Reuters ja Yle kirjutavad samuti, et Eesti on valmis osalema Ukraina rahuvalveoperatsioonis maksimaalselt kompanii suuruse sõjaväeüksusega.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Re: Trumpi ja Putini tippkohtumine
navigator kirjutas: ↑21 Aug, 2025 19:52No aga ma ei mõista sinu 180 kraadist pööret :
Järelikult on siis Trump hetkel kindlalt putini selja taga. Seega oskad sa oma väite kinnituseks viidata relvaabile mis Trump on venemaale andnud. Ja kõige muu materiaalse kohta muidugi ka. Sest 180 kraadine pööre seda ju eeldab. Kui aga Trump on hetkel natukene Ukraina taga, siis on ta ka 180 pöörde puhul ikkagi natukene Ukraina selja taga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline