Küsimusi metalliotsijatest
Kroonist münti ilma metallide eristuseta: õhus 22cm, mullas 21cm . See on siis max. kaugus kus veel peaks mingi piuks kostma, praktiline otsimissügavus on väiksem. Metallide eristamine on CS2MP-l päris hea aga kui discr. lõpuni keerata, siis ka sügavus väheneb. Suurte asjade otsimissügavuse kohtas ei oska öelda. Mul oli kunagi CS5MX (ilma boostita otsimisel nagu CS2MP) See leidis boostiga konservikarpe umbes 50cm sügavuselt, aga ilma boostita vist ei katsetanudki või ei mäleta enam.
Ma ostsin endale ehituselt allakukkunud naelte otsimiseks CS 100.
Pole veel lahti katkunud ja skeemile peale vaadanud (olen erialalt elektroonik), kuid üks asi mida kohe võin öelda: see aparaat töötab ainult täis (värskete) patareidega. Ilmselt on ka sama mure CS 150-l, sest tühjade patareidega hakkab kangesti non-ferrouse poole kiskuma. "BATTERY TEST" reziim ei ütle patareide olukorra kohta mitte midagi enne kui need täiesti tühjad on - tundub et see funktsioon on sinna külge aretatud suhteliselt algelist skeemi kasutades.
Pole kahjuks puutunud kokku proffesionaalsete metalliotsijatega, kuid CS100 on edukalt üles leidnud ka ~30 cm sügavusel vedeleva kõplaotsa ja suudab - kordan - värskete patareide/akudega - eristada värvilist ja musta metalli. Ja kive leiab kaa hästi
Pole veel lahti katkunud ja skeemile peale vaadanud (olen erialalt elektroonik), kuid üks asi mida kohe võin öelda: see aparaat töötab ainult täis (värskete) patareidega. Ilmselt on ka sama mure CS 150-l, sest tühjade patareidega hakkab kangesti non-ferrouse poole kiskuma. "BATTERY TEST" reziim ei ütle patareide olukorra kohta mitte midagi enne kui need täiesti tühjad on - tundub et see funktsioon on sinna külge aretatud suhteliselt algelist skeemi kasutades.
Pole kahjuks puutunud kokku proffesionaalsete metalliotsijatega, kuid CS100 on edukalt üles leidnud ka ~30 cm sügavusel vedeleva kõplaotsa ja suudab - kordan - värskete patareide/akudega - eristada värvilist ja musta metalli. Ja kive leiab kaa hästi

Kas skeem oli kaasas või!? Ma pole küll skeemi näinud, aga ei usu, et töötab ainult uute patareidega. Kui see aparaat töötab 9V-ga siis täis pinge tuleb ainult msv viimasele astmele, valjuhääldi juurde. Generaator ja muud tundlikumad astmed töötavad kindlasti paar volti madalamaks stabiliseeritud pingege ja voldine patareide pingelangus ei tähenda seal midagi.Pole veel lahti katkunud ja skeemile peale vaadanud (olen erialalt elektroonik), kuid üks asi mida kohe võin öelda: see aparaat töötab ainult täis (värskete) patareidega.
seben extreme kasutusjuhend
saax keegi mõne lausega eesti keelde ymber panna seben extreme kasutusjuhendi? ingliskeelne siin
http://www.hot.ee/heajuut/ACTUAL__DETEC ... 5b1%5d.doc
Tänud
http://www.hot.ee/heajuut/ACTUAL__DETEC ... 5b1%5d.doc
Tänud
No INGLISE keele oskajad tõlkige siis ära... Aga tundub,et reklaam on liiga hea sellise hinna suhtes- väikest münti 35 cm pealt,no ei usu ja turbost pole juttugi. Head pilli tahad siis võta kasutaja plekkpeaga ühendust.
[img]http://i168.photobucket.com/albums/u186 ... etrac2.jpg[/img]
IseOlenRahul
IseOlenRahul
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Jah ilus on kuulata küll lugusid igasugu münditestidest,eriti see õhutest.Teadmiseks et väga palju loeb pinnase koostis ja see kuidas ese maa sees asetseb. Ja muidugi see kes seal aparaadi taga on.Kogemused on selle asja juures määravad.Olen näinud oma silmaga kuidas üks tegelane kes omas 15000 aparaati,ei suutnud peale pommikildude mitte midagi leida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline