Küsimusi metalliotsijatest

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
Uitaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uitaja »

Kroonist münti ilma metallide eristuseta: õhus 22cm, mullas 21cm . See on siis max. kaugus kus veel peaks mingi piuks kostma, praktiline otsimissügavus on väiksem. Metallide eristamine on CS2MP-l päris hea aga kui discr. lõpuni keerata, siis ka sügavus väheneb. Suurte asjade otsimissügavuse kohtas ei oska öelda. Mul oli kunagi CS5MX (ilma boostita otsimisel nagu CS2MP) See leidis boostiga konservikarpe umbes 50cm sügavuselt, aga ilma boostita vist ei katsetanudki või ei mäleta enam.
Dan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dan »

Ma ostsin endale ehituselt allakukkunud naelte otsimiseks CS 100.

Pole veel lahti katkunud ja skeemile peale vaadanud (olen erialalt elektroonik), kuid üks asi mida kohe võin öelda: see aparaat töötab ainult täis (värskete) patareidega. Ilmselt on ka sama mure CS 150-l, sest tühjade patareidega hakkab kangesti non-ferrouse poole kiskuma. "BATTERY TEST" reziim ei ütle patareide olukorra kohta mitte midagi enne kui need täiesti tühjad on - tundub et see funktsioon on sinna külge aretatud suhteliselt algelist skeemi kasutades.

Pole kahjuks puutunud kokku proffesionaalsete metalliotsijatega, kuid CS100 on edukalt üles leidnud ka ~30 cm sügavusel vedeleva kõplaotsa ja suudab - kordan - värskete patareide/akudega - eristada värvilist ja musta metalli. Ja kive leiab kaa hästi ;)
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Nagu juba öeldud , et metsas pole selle aparaadiga midagi teha.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Uitaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uitaja »

Pole veel lahti katkunud ja skeemile peale vaadanud (olen erialalt elektroonik), kuid üks asi mida kohe võin öelda: see aparaat töötab ainult täis (värskete) patareidega.
Kas skeem oli kaasas või!? Ma pole küll skeemi näinud, aga ei usu, et töötab ainult uute patareidega. Kui see aparaat töötab 9V-ga siis täis pinge tuleb ainult msv viimasele astmele, valjuhääldi juurde. Generaator ja muud tundlikumad astmed töötavad kindlasti paar volti madalamaks stabiliseeritud pingege ja voldine patareide pingelangus ei tähenda seal midagi.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Samas võin ära märkida , et minu poolt pakutavad aparaadid töötavad ka väga edukalt 6v pingega, mis siis, et tööpinge 9 v.
Dan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dan »

Ei, skeemi kaasas polnud. "Skeemile peale vaatamise" all mõtlesin korpuse lahtikiskumist ja trükkplaadilt skeemi maha joonistamist. Internetist pole veel skeemi leidnud, võib-olla kirillitsas otsimine aitab...
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Sain omale ka täna pilli kätte öhtul testima.
Demo läks suht hästi mingi kaks tunnikest.Tuli pool mg34 välja ja siis üks vene tääk ja üks vene suurekaliibrilise kuulipilduja kest.
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

degtja ketas ikka ka :)
Kasutaja avatar
Tsaar
Liige
Kontakt:

seben extreme kasutusjuhend

Postitus Postitas Tsaar »

saax keegi mõne lausega eesti keelde ymber panna seben extreme kasutusjuhendi? ingliskeelne siin
http://www.hot.ee/heajuut/ACTUAL__DETEC ... 5b1%5d.doc

Tänud
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

No INGLISE keele oskajad tõlkige siis ära... Aga tundub,et reklaam on liiga hea sellise hinna suhtes- väikest münti 35 cm pealt,no ei usu ja turbost pole juttugi. Head pilli tahad siis võta kasutaja plekkpeaga ühendust.
Kasutaja avatar
Tsaar
Liige
Kontakt:

harjutamine teeb meistrix. selle 35 cm suutsin ma igal juhul 1 kroonise myndiga saavutada! matsin myndi maasse ja katsetasin. ainuke asi jah, et masin tahab tundma õppimist saada! maksimumi kohta ei oska veel midagi öelda, ei viitsi mingit paaki maa sisse matma hakata kahe meetri peale :)
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

Jah ilus on kuulata küll lugusid igasugu münditestidest,eriti see õhutest.Teadmiseks et väga palju loeb pinnase koostis ja see kuidas ese maa sees asetseb. Ja muidugi see kes seal aparaadi taga on.Kogemused on selle asja juures määravad.Olen näinud oma silmaga kuidas üks tegelane kes omas 15000 aparaati,ei suutnud peale pommikildude mitte midagi leida.
Kasutaja avatar
Tsaar
Liige
Kontakt:

ma ei teinud õhutesti vaid matsin konkreetselt maa sisse
plekkpea
Liige
Kontakt:

Endal üks Seben nüüd üle ja lähiajal läheb müüki. Iseenesest selle papi eest riista küll, kuid dikrimineerimine küll ei toimi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline