Nutt ja hala

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
olavsu1
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas olavsu1 »

krdi scriptkiddied, häkivad vooluliinil veebilehti ja nende veebilehtede omanikud loobuvad seetõttu veebilehe pidamisest... :evil:
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Fucs kirjutas: 26 Aug, 2025 16:42 ...
mart2 kirjutas: 26 Aug, 2025 9:52 ...
https://kredex.ee/et/kodudkorda
Oma kogemustest... ma oleks saanud hakkama ka ilma TehKonsultita, aga enamus ei saaks ja ka mulle oli temast väga palju abi ning kasu.
Lisaks peab viidatud teemas sõlmima lepingu ka omanikujärelvalvega, kes on juba korralike paberitega ehitusinsener.
Mul olid mõlemad lisaks ka eelnevalt tuttavad ja ma teadsin juba, kellega tegu.
Mõlemad kulud on igal juhul põhjendatud, oleneb muidugi TK ja OJV tegevatest isikutest ja nende pädevusest-tahtest-korrektsusest väga palju. Kõige mustema stsenaariumi korral võib osutuda ka nö "raha raiskamiseks".
...
Minu kommentaari eesmärk oli juhtida tähelepanu sellele, et konsuldandi palkamine on nõue, mida kontrollitakse, mitte kellegi omasoovne tahe raha kantida.
Olen kindel, et enamuses sellistes projektides osalevates ühistutes puudus raha jagajale aksepteeritav al tasemel sisemine oskusteave.

Lõpetan.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
OLAVI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OLAVI »

Kas on aeg kiirekäigulised (2 takt) pisimootorid laiatarbes ära keelata, kui "paanikaõhutajad"?
Kui kaugem naaber oma võsalõikaja piinamist alustas, siis pilk hakkas kiiresti taevas "mopeedi" otsima. :roll:
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

Täiesti õige mõttekäik ja toetan kahe käega :write: . Tegelikult tuleks kaitse otstarbel kõik ICE mootorid riigis ära keelata kuna vaenlase tulekul on siis lihtne aru saada kuskohas ta tegutseb pelgalt mootorimürina järgi. Tuleviku hüpoteetilistel droonimeestel on ka lihtne kasvõi kinnisilmi kõik segamini tampida muretsemata kas tegu on vaenlase või omade tehnikaga.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
nukkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nukkel »

Alustada tuleb nendest kes nädalavahetusel " täristavad " :D
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

nukkel kirjutas: 28 Aug, 2025 10:18 Alustada tuleb nendest kes nädalavahetusel " täristavad " :D
Jajaa, teeme aga "rohevärki". (Ise sai just roboti peale üle mindud ja trimmer kah akukas.)

P.S. Vaadakem ikka koos, et liiale ei läheks! :cry: :dont_know: :lol:
nukkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nukkel »

Tuleb maksu alla panna, vihje telefooni number või email, lisaks mingi amet luua :D
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

nukkel kirjutas: 28 Aug, 2025 10:18 Alustada tuleb nendest kes nädalavahetusel " täristavad " :D
Kas te ei tea siis et laup ja pühapäeva hommikul kell 7:30 hommikul on betoonsein ja muru kõige pehmem :twisted:
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

ahto42 kirjutas: 29 Aug, 2025 14:22
Kas te ei tea siis et laup ja pühapäeva hommikul kell 7:30 hommikul on betoonsein ja muru kõige pehmem :twisted:
Jajah, nad kuradid (naabrid) panevad tapeeti kah seina piigiga... :wall:
Rebane11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebane11 »

OLAVI kirjutas: 27 Aug, 2025 23:19 Kas on aeg kiirekäigulised (2 takt) pisimootorid laiatarbes ära keelata, kui "paanikaõhutajad"?
Kui kaugem naaber oma võsalõikaja piinamist alustas, siis pilk hakkas kiiresti taevas "mopeedi" otsima. :roll:
Kõrgemas rohus on kergem maskeeruda ka :write:
Erureamees
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Erureamees »

Asi, mis mind viimasel ajal tõsiselt ärritab on veebisaidid, mis hakkavad vinguma ja hüpikaknaid saatma rekaamiblokeerijate teemal. Selle massiivse reklaami vastu oleks otsene füüsiline vägivald ja terror õigustatud, mitte vaid reklaamiblokeerijad. Arvutis olen ma nõus selle reklaami veel ära kannatama, aga telefoni läratatakse mingi jama üle terve ekraani ja sulgemisnupp on kuskil nurgas imepisike ja poolnähtav. Ja teinekord on just kiiresti vaja selle äpi teenust kui see juhtub. Samas ei taga tasuline äpp veel mingit 100 protsendilist reklaamirahu. No ei hakka ma selle reklaami peale Temust tellima.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Tõenäoliselt piisab kui seadistad oma arvutis/mobiilis/tahvlis võrguseaded kasutama DNS serverit, mis filtreerib reklaami serveerivad serverid välja, mina kasutan dns adguard.com aga alternatiive leiab ka siit: https://adguard-dns.io/kb/general/dns-providers/
Boonusena saad siis ligi ka keelatud internetikasiinodele ja vene propalehtedele :P
Aga kui tahta asja põhjalikumalt ette võtta siis asjalikke ideid leiab sellest artiklist: https://avoidthehack.com/how-to-block-ads
Erureamees
Liige
Kontakt:

Kummardus minu poolt! Kui aega saan, võtan ette.
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maksipoiss »

Kütus on tanklates nüüd nii odav, et kassas firma sooduskaardi registreerimine tõstis liitri hinna hoobilt 1,239 pealt 1,269 peale. :shock: . Õnneks lubati siis isiklik kaart registreerida ja hind taandus 1,209 peale :D . Riigisektoris valitsev kirbutsirkus hakkab vaikselt ka erasektorit nakatama.
Erureamees
Liige
Kontakt:

Suured firmad by default sarnanevad natuke riigile ja inimesed nende sees ei tee päris seda, mida firma arvab neid tegevat, ütlen mina kui eluülikooli magister murfinismi alal.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: rockrapdude ja 5 külalist