FM saab olla parem. Enamasti ei ole, aga see ei ole tingitud FM tehnoloogiast. Pigem puhuvad seal pilli ühenduskanali ja stuudiotöö... khmm... eripärad

teeb mulle natuke nalja see, et seda reklaamitakse kui FMist kõrgema kvaliteediga teenust
FM saab olla parem. Enamasti ei ole
Ma ei näe vastuolu. FM tehnoloogia võimaldab parema kvaliteediga heli kui DAB+. Et saatjate omanikud või kasutajad seda potentsiaali ei kasuta, on omaette teema.
Kvantimine ja kvandi väärtusele koodi andmine ongi juba heli pekkikeeramine.
Mulle jääb nüüd arusaamatuks, mida mulle tõestada püütakse? Et kõik on niikuinii pekkis?
Polar Musicus oli digitaalne lintsalvesti vist aastal 1980 ning ABBA plaat "Visitors" ilmus 1981 algusest lõpuni digitaalselt salvestatuna CD-formaadis ühena maailma esimestest CD-plaatidest. Kõlab, muide, võrratult.
Päris suva traat pole - kahekordne crossed loop ning Airspy HF+wolfgang kirjutas: ↑01 Sept, 2025 9:13Vastuvõetavate jaamade arv sõltub ikka antennist ju. Ma tänaõhtusel kesklaine ringil lügesin ikka mitukümmend jaama, lühilainel sadu ja sadu
Sellel on ka mingi 3 meetrine lisa antenn kaasas. Mis antenni sa kasutad? Suva traat või mingi kangem lahendus? Võimendiga?
Kasutajad foorumit lugemas: hälvik ja 1 külaline