Eesti põhjapiiri rikkumine 19.09.2025

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Vasta
vk1
Liige
Kontakt:

Re: Eesti põhjapiiri rikkumine 19.09.2025

Postitus Postitas vk1 »

Kapten Trumm kirjutas: 25 Sept, 2025 8:38
Vandenõule valab kindlalt õli tulle see, et ühel fotol oli üks lennuk 4 asemel 3 raketiga. Selle põhjus võis olla ka see, et relvastuse pardale tõstmisel avastati mingi relva lennukile kinnitamist mittelubav rike ja kuna aeg pressis takka ja ühte lisaraketti laos polnud, siis läkski kolmega - mingi rahuaegne ülelend, milleks muretseda.
minu teada on neil õhk-õhk rakettidel ette nähtud, mitu korda võib tiiva all lendama minna ja maale tagasi tulla, enne, kui garantii mööda saab. ja see number on suht väike. pärast seda läheb rakett siis vist kas väljaõppe käigus välja laskmisele või utiili. mis kordade arvu määrab, ma ei tea, loogiline oleks, et koormused manööverdamisel/maandumisel võivad painutada/väänutada midagi või siis tahkekütuse ´briketiga´ juhtub midagi , mõraneb vms.
iga raketil peaks olema oma ´logi´ kasutusajaloo kohta.

sestap ka suht levinud pildid, kus rahulikumal ajal patrullis lennukil 1 rakett all, mis paistab ju natuke lahja, aga ka rikkaimatel riikidel on vist valus 1-2 milj. raha rutiinselt maha kanda .
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Re: Eesti põhjapiiri rikkumine 19.09.2025

Postitus Postitas Manurhin »

vk1 kirjutas: 27 Sept, 2025 17:42
Kapten Trumm kirjutas: 25 Sept, 2025 8:38
Vandenõule valab kindlalt õli tulle see, et ühel fotol oli üks lennuk 4 asemel 3 raketiga. Selle põhjus võis olla ka see, et relvastuse pardale tõstmisel avastati mingi relva lennukile kinnitamist mittelubav rike ja kuna aeg pressis takka ja ühte lisaraketti laos polnud, siis läkski kolmega - mingi rahuaegne ülelend, milleks muretseda.
minu teada on neil õhk-õhk rakettidel ette nähtud, mitu korda võib tiiva all lendama minna ja maale tagasi tulla, enne, kui garantii mööda saab. ja see number on suht väike. pärast seda läheb rakett siis vist kas väljaõppe käigus välja laskmisele või utiili. mis kordade arvu määrab, ma ei tea, loogiline oleks, et koormused manööverdamisel/maandumisel võivad painutada/väänutada midagi või siis tahkekütuse ´briketiga´ juhtub midagi , mõraneb vms.
iga raketil peaks olema oma ´logi´ kasutusajaloo kohta.

sestap ka suht levinud pildid, kus rahulikumal ajal patrullis lennukil 1 rakett all, mis paistab ju natuke lahja, aga ka rikkaimatel riikidel on vist valus 1-2 milj. raha rutiinselt maha kanda .
Aga et pilt parem välja näeks, saaks ju lennata nii, et 1-2 raketti on ehtsad ja ülejäänud ehtsatest väliselt eristamatud, kuid samas piiramata kasutuskordadega mulaažid (või kui lõpmatult kasutada ei saagi, siis uus maksaks päris raketiga võrreldes sisuliselt mitte midagi).
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist