See ei olnud ju küsimus. Küsimus oli selles, kas 4,5 miljardi eest saaks F-35 lennukeid 6 tükki, mis oleks hooldatud, tangitud ja raketid küljes. Kas sellel mõtet on, on juba teine küsimus. kas ka tulumaksureformil on hädavajadus, see ei lähe enam teemasse. Mina hakkan 160 eurot kuus rohkem kätte saama - vahva küll jah, aga sada korda enne eelistaks näiteks Eesti oma lindusid taevas.lennumudelist kirjutas: ↑28 Sept, 2025 16:32See hüpotees lastaks tükkideks ballistilise raketiga, mis saabus muude õhuründe vahendite laine haripunktis kõigile teada olevatele lennuväljadele ning viskas kobarmoona kõrgel välja. Risk kaotada kogu võimekus või suur osa võimekusest ühe löögi tulemusena ei tundu minu jaoks mõistlik risk.Smith kirjutas: ↑28 Sept, 2025 12:06 Tulumaksureform, nn maksuküüru kaotamine läheb maksma riigile umbes pool miljardit aastas. Sellise summa eest saaks pool eskadrilli F-35 lindusid ühekohalise arvu aastatega liisingus makstud, minu (amatöörlikul) hinnangul kogu tegevusvõime.
Laske see hüpotees tükkideks, palun![]()
PS! See õhuturve on ju ka nagu ona - ega see nupuvajutus kriitilisel hetkel meist sõltu.