Meil ei saa, aga näiteks päris mitmes riigis on IBAN kvalifitseeritud kui privaatne info ja teatud juhtudel saab ainult seda teades "arveid" tekitada ja raha tuleb.
e-valimised algasid eile küll.
Meil ei saa, aga näiteks päris mitmes riigis on IBAN kvalifitseeritud kui privaatne info ja teatud juhtudel saab ainult seda teades "arveid" tekitada ja raha tuleb.
e-valimised algasid eile küll.
Ei pea olema pangad, võivad olla ka mingid makseteenuse osutajad veebimaksetel. Seal on ka kontonumbrid ja rahaseisud tavaliselt näha
Et siis erafirmast pangale makseteenuse osutajal on näha mu jooksev kontoseis?! Ma siiani arvasin, et makseteenuse osutajal on näha kaks kontonumbrit, nimi ja nende kontode vahel liikuv summa.
Kusjuures minu vaatena näitab tõesti kontoseisu veebimaksete puhul, aga seda siis, kui olen panka sisse loginud. Kas teenuse vahendaja sama pilti näeb selles ma kahtlen. Kas inimese konto seis ei peaks pangasaladuse alla liigituma?
Täienda oma mõtet? Tegin just sõbrale ülekande SEB-is ja ma Tema kontoseisu küll ei näinud...isonts kirjutas: ↑14 Okt, 2025 14:16Kusjuures minu vaatena näitab tõesti kontoseisu veebimaksete puhul, aga seda siis, kui olen panka sisse loginud. Kas teenuse vahendaja sama pilti näeb selles ma kahtlen. Kas inimese konto seis ei peaks pangasaladuse alla liigituma?
Ok. Tänud.
ma ise kunagi mõtlesin, et äkki programmid rutiinselt kammivad kinnisvaratehingute registreid jms.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist