Ärge nähke vaeva, lugupeetav....Väino kirjutas: ↑08 Aug, 2023 11:23Ma ei rääkinud kastmisest, vaid uhtumisest.Kapten Trumm kirjutas: ↑08 Aug, 2023 11:00 Märjaks kastmise ise veel tihendaja tööd päris ära ei tee ...

Ärge nähke vaeva, lugupeetav....Väino kirjutas: ↑08 Aug, 2023 11:23Ma ei rääkinud kastmisest, vaid uhtumisest.Kapten Trumm kirjutas: ↑08 Aug, 2023 11:00 Märjaks kastmise ise veel tihendaja tööd päris ära ei tee ...
Meenutuseks, sinu küsimus on ülalpool. Sokkima uhtumisest hakkasid hiljem.Vene sõjaväes (tööpatis) nägin, kuidas ehitusel kallati liiv auku ja uhuti jämedast voolikust veega. Kas see võis olla mõeldud tihendamiseks?
Kapten Trumm kirjutas: ↑09 Aug, 2023 10:09Meenutuseks, sinu küsimus on ülalpool. Sokkima uhtumisest hakkasid hiljem.Vene sõjaväes (tööpatis) nägin, kuidas ehitusel kallati liiv auku ja uhuti jämedast voolikust veega. Kas see võis olla mõeldud tihendamiseks?
Et mudakoon kukub siin trollima, pole üllatav. Aga sina võiks ikka meheks jääda.
Oleksid võinud selle teksti asemel hoopis pinnasetihendajana vett, kihikaupa täitmist ja vibrat soovitada.Akf Peeter kirjutas: ↑09 Aug, 2023 14:01 Ma ei saa aru, mida te jaurate? Juba ammusest ajast on see võte, et voolikust vesi tihendab, uhab ja täidab avasid ja tihendab. Ja täpselt sama vana ja tark jutt on see, et "täida kihikaupa, aga mitte ühe hunnikuga!" Kui nüüd siia juurde edevamal ajal hakkas saama pinnase tihendamiseks veel ka vibrat kasutada, no siis ju veel parem. Ja sama ilmselge on fakt, et ülejala kiirustades või valede võtetega tehtud tihendamise tagajärjeks on ära vajumine. Ja siis täidad uuesti, kui varianti või vajadust on.
Ma ei saa aru, mille üle te siin vaidlete?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline